Mam nadzieję na Polskę opartą na uczciwym prawie i sprawiedliwych zasadach. Na ile to w ogóle w polityce jest możliwe. Wiadomo, że cudów nie ma. Są za to jakieś granice przyzwoitości.
Mnie też wynik satysfakcjonuje. A do kontrkandydata można mieć żal za brak słowa dziękuję dla współpracowników za cieżką harówkę ostatnich tygodni. Tak się użalał nad sobą, że zapomniał. I w sumie dziękuję należy się PIS-owi za stołek do oglądania meczy piłkarskich....Inaczej biedak mógłby zostać bez pracy....
Tak, będę kibicować Kaczce Bliźniaczce , mam nadzieję ,że w Polsce zmieni się coś na lepsze :))
i dobrze-mimo histeryzowania jego przeciwników równo z mruczusią się cieszę

Mam nadzieję na Polskę opartą na uczciwym prawie i sprawiedliwych zasadach. Na ile to w ogóle w polityce jest możliwe. Wiadomo, że cudów nie ma. Są za to jakieś granice przyzwoitości.
No i oczywiście :
Mnie też wynik satysfakcjonuje.
A do kontrkandydata można mieć żal za brak słowa dziękuję dla współpracowników za cieżką harówkę ostatnich tygodni. Tak się użalał nad sobą, że zapomniał.
I w sumie dziękuję należy się PIS-owi za stołek do oglądania meczy piłkarskich....Inaczej biedak mógłby zostać bez pracy....