Pierwsze zdjęcie robiłam z okna balkonowego, drugie zaś z wnętrza pokoju ( co widać ). Pamietacie te fototapety, które kiedyś były bardzo modne? Gdy patrzę na to swoje okno witrynowe, to zaraz przypomina mi się właśnie taka tapeta. Wczoraj po deszczu zaświeciło niespodziewanie słoneczko i zrobiło się tak jakoś milutko. Gdy odsłoniłam firanki zachwyciłam się i pomyślałam sobie, że muszę się z Wami podzielić tym widokiem. A może ktoś przyłączy się do mnie i podzieli się widokami ze swojego okna? Pozdrawiam. Ps. Udawajcie, że nie widzicie tych obdrapanych ścianek na balkonie i barierki balkonowej ( przed remontem ) :-)
Czasami też sobie nie zazdroszczę, bo np. latem park daje bardzo dużo cienia a ja uwielbiam jasne i słoneczne pomieszczenia. Ale coś, za coś. Jak będę panią w podeszłym wieku, to pewnie będę się cieszyć, że wszędzie upał a ja mogę się skryć w chłodnym pokoju :-).
Ja niestety nie mam zbyt powalającego i zapierającego dech w piersiach widoku. Ale czasami udaje mi się uchwycić takie o to "pejzaże". Chmury burzowe złapałam na zdjęciu komórką, więc sorki za ewentualne niedoskonałości. Pozdrawiam Tina.
Tina , co chcesz, niebo ekstra. Wspaniale to uchwyciłaś. No cóż, wiele ludzi ma widok z okna na blokowiska, ale i w tym jak widać można doszukać się czegoś szczególnego. Ja mam chyba i trochę tego i tamtego. Bo niby osiedle, ale przed oknami deptak z mnóstwem zieleni, drzew i krzewów. Też ładnie. Jasia
Tina - brawo! I o to chodzi, aby umieć doszukać się czegoś fajnego - nawet w blokowiskach. Uwielbiam fotografować chmury. Te Twoje oddały klimat i nie przypuszczałam, że to zdjęcia z komórki. Pozdrawaim.
Cieszę się, że Wam się podobają. Ja uwielbiam fotografować chmury deszczowe, ale pierwszy raz udało mi się uchwycić coś tak niezwykłego. Ciemne chmury na tle jasnego nieba.
Użytkownik EWA007 napisał w wiadomości: > Tina, nie mieszkasz czasem w Złocieńcu?
Nie. Mieszkam w krainie Scyzoryków, czyli w Kielcach. Nasze osiedle nie różni się niczym od innych blokowisk w Polsce i pewnie dlatego tak wygląda znajomo dla Ciebie. Pozdrawiam Tina.
O rety, to dopiero schiz postkomunistyczny! Wydaje mi się, że identyczne - architektonicznie(!), pod względem ustawienia i malunku w tych nijakich kolorach sa w Złocieńcu! Tyż pozdrawiam!
to co jest blisko, owszem sympatyczne miejsce na wypoczynek, ale.... to co widać w tle? Nie podoba mi się. I tak kopci.. Zaraz... z kąd ja to znam? hahaha jasia
Użytkownik grazka13 napisał w wiadomości: > Widok z mojego okna: Ojej jeszcze nie mam w pisaniu wiadomości i żle wsyłałam prosze o kontakt grazka 13 moje GG 4772271
A oto mój widok z okna. Każdego dnia zapiera mi dech w piersiach! Pochodzę z "krainy tysiąca jezior" i byłam przekonana,że nie ma piękniejszego widoku od jeziorka otoczonego lasem, a jednak się myliłam.....Pozdro!
Dzięki, dzięki...ale coś za coś...Żeby "mieć" taki widok musiałam wyjechać z kraju, oczywiście nie za widokiem ale za chlebem..Te górki rekompensują mi trochę tęsknotę za ojczyzną...
Co chcesz Pika , zza papryczek , nawet całkiem, całkiem. No cóż, gdyby człowiek miał furę forsy, to by sobie wybrał mieszkanko z widoczkiem. A tak , to się cieszy, że ma mieszkanko. No , a gdy jeszcze widoczek dopasuje, to już całkiem cacy. jasia
Pierwsze zdjęcie robiłam z okna balkonowego, drugie zaś z wnętrza pokoju ( co widać ). Pamietacie te fototapety, które kiedyś były bardzo modne? Gdy patrzę na to swoje okno witrynowe, to zaraz przypomina mi się właśnie taka tapeta. Wczoraj po deszczu zaświeciło niespodziewanie słoneczko i zrobiło się tak jakoś milutko. Gdy odsłoniłam firanki zachwyciłam się i pomyślałam sobie, że muszę się z Wami podzielić tym widokiem. A może ktoś przyłączy się do mnie i podzieli się widokami ze swojego okna? Pozdrawiam.
Ps. Udawajcie, że nie widzicie tych obdrapanych ścianek na balkonie i barierki balkonowej ( przed remontem ) :-)
Naprawdę wygląda jak fototapeta , ale masz piękne widoki z okna , bo umnie to widzę stację kolejową.
czemu nie widze pierwszej fotki??????
O kurcze! A u mnie jest. Zaraz postaram się coś z tym zrobić.
Mam nadzieję, że tym razem zdjecie jest widoczne. Marinik - dzieki za uwagę.
jest rzeeczywiscie jak tapeta. a swoja droga- co zmienilas, ze teraz widze???
W zasadzie to nic nie zmieniłam :-). Wstawiłam jeszcze raz z nadzieją, że będzie widoczne.
Czasami też sobie nie zazdroszczę, bo np. latem park daje bardzo dużo cienia a ja uwielbiam jasne i słoneczne pomieszczenia. Ale coś, za coś. Jak będę panią w podeszłym wieku, to pewnie będę się cieszyć, że wszędzie upał a ja mogę się skryć w chłodnym pokoju :-).
Piękny widoczek, tylko pozazdrościć. Ja mam z oka widok na park, ale nie jest tak śliczny jak twój
Pozdrawiam
Ja niestety nie mam zbyt powalającego i zapierającego dech w piersiach widoku. Ale czasami udaje mi się uchwycić takie o to "pejzaże". Chmury burzowe złapałam na zdjęciu komórką, więc sorki za ewentualne niedoskonałości. Pozdrawiam Tina.
Tina , co chcesz, niebo ekstra. Wspaniale to uchwyciłaś.
No cóż, wiele ludzi ma widok z okna na blokowiska, ale i w tym jak widać można doszukać się czegoś szczególnego.
Ja mam chyba i trochę tego i tamtego. Bo niby osiedle, ale przed oknami deptak z mnóstwem zieleni, drzew i krzewów.
Też ładnie.
Jasia
Tina - brawo! I o to chodzi, aby umieć doszukać się czegoś fajnego - nawet w blokowiskach. Uwielbiam fotografować chmury. Te Twoje oddały klimat i nie przypuszczałam, że to zdjęcia z komórki. Pozdrawaim.
Cieszę się, że Wam się podobają. Ja uwielbiam fotografować chmury deszczowe, ale pierwszy raz udało mi się uchwycić coś tak niezwykłego. Ciemne chmury na tle jasnego nieba.
Tina, nie mieszkasz czasem w Złocieńcu?
Użytkownik EWA007 napisał w wiadomości:
> Tina, nie mieszkasz czasem w Złocieńcu?
Nie. Mieszkam w krainie Scyzoryków, czyli w Kielcach. Nasze osiedle nie różni się niczym od innych blokowisk w Polsce i pewnie dlatego tak wygląda znajomo dla Ciebie. Pozdrawiam Tina.
O rety, to dopiero schiz postkomunistyczny! Wydaje mi się, że identyczne - architektonicznie(!), pod względem ustawienia i malunku w tych nijakich kolorach sa w Złocieńcu! Tyż pozdrawiam!
Widok z mojego okna:
piekny ten widok grażko ,inka21
to co jest blisko, owszem sympatyczne miejsce na wypoczynek, ale....
to co widać w tle? Nie podoba mi się. I tak kopci..
Zaraz... z kąd ja to znam? hahaha
jasia
Piękne widoki z twojego okna ,chce zanaczyc ze w twoim mieście
mieszkają siostry mojego męża prosze o kontakt GG 4772271
Użytkownik grazka13 napisał w wiadomości:
> Widok z mojego okna:
Ojej jeszcze nie mam w pisaniu wiadomości i żle wsyłałam
prosze o kontakt grazka 13 moje GG 4772271
A oto mój widok z okna. Każdego dnia zapiera mi dech w piersiach! Pochodzę z "krainy tysiąca jezior" i byłam przekonana,że nie ma piękniejszego widoku od jeziorka otoczonego lasem, a jednak się myliłam.....Pozdro!
Jaki piękny ten widoczek tylko pozazdrościć.
Chętnie pożyczę sobie od Ciebie to Twoje okno :-) ( oczywiście z widokiem w kąplecie ). Ślicznie.
Smakosiu masz równie piękny widok-ja uwielbiam drzewa...ale jak chcesz to Ci pożyczę moje okno...
JEJKU !!! inne widoki sa piekne, ale ten - miodzio. Gratulacje !!!!!!
Dzięki, dzięki...ale coś za coś...Żeby "mieć" taki widok musiałam wyjechać z kraju, oczywiście nie za widokiem ale za chlebem..Te górki rekompensują mi trochę tęsknotę za ojczyzną...
A to moje nie za piękne widoki
Co chcesz Pika , zza papryczek , nawet całkiem, całkiem.
No cóż, gdyby człowiek miał furę forsy, to by sobie wybrał mieszkanko z widoczkiem.
A tak , to się cieszy, że ma mieszkanko.
No , a gdy jeszcze widoczek dopasuje, to już całkiem cacy.
jasia
myślę że widać zdjęcia dopiero raczkuję !!!to widok z mojego okna