Właśnie wmalowałem Wam trzy przepisy: zupkę, II-gie i deser. Wiem, że nie są łatwe, ale te proste dania zrobi każdy i bez książki. Czy jestem na dobrej drodze? Czy o to mniej więcej Wam chodzi?
Lubczyk....nie przemęcz się....Dozuj pomału...bo dziewczyny oszaleją z nadmiaru pieszczot. Nie przesadź z ilością przepisów (pieszczot) Już pól Polski gotuje z Twoich przepisów ....brawo . Daj drugiej połowie szansę Bahus
Miły Lubczyku :-), trzy przepisy na początek i jeszcze szansa na następne... toś mnie zaskoczył i to miło. A tak się broniłeś ;-) Ech! Szkoda, że ja nie mam takich znajomych, co by robili mi w prezencie popisowe dania. Pozdrawiam. smakosia.
Użytkownik smakosia napisał w wiadomości: > Miły Lubczyku :-), trzy przepisy na początek i jeszcze szansa na > następne... toś mnie zaskoczył i to miło. A tak się broniłeś ;-) Ech! > Szkoda, że ja nie mam takich znajomych, co by robili mi w prezencie popisowe > dania. Pozdrawiam. smakosia.
Kochany Lubczyku!!!Dzięki za przepisy ale....muszę poczekać na mniej udziwnione !!!Tak jak napisałeś, trzeba ściśle trzymać się przepisu a zwłaszcza zalecanych produktów .W mojej małej mieścinie nie wszystko dostanę a samo utrudnienie już mnie zniechęca.Wybacz ale czekam na bardziej przyswajalne przepisy!!!!Z wielkim poszanowaniem!!!!
Użytkownik halinkaaa napisał w wiadomości: > Kochany Lubczyku!!!Dzięki za przepisy ale....muszę poczekać na mniej > udziwnione !!!Tak jak napisałeś, trzeba ściśle trzymać się przepisu a > zwłaszcza zalecanych produktów .W mojej małej mieścinie nie wszystko dostanę > a samo utrudnienie już mnie zniechęca.Wybacz ale czekam na bardziej > przyswajalne przepisy!!!!Z wielkim poszanowaniem!!!!
Postaram się sprostać i temu wyzwaniu. Jednak większość oczekuje czegoś ekstra. Z chleba z masłem nie zrobisz niczego cudownego. Chyba, że będzie pachnący i świeży a do tego posmarowany aromatycznym prawdziwym wiejskim masłem, i już masz królewskie danie. Nie wydziwianie a świeżość i jakość produktów decydują o doskonałości dań. Z pewnością masz je w zasięgu. Trzeba tylko nieco zmienić sposób podejścia do gotowania i będziesz mistrzynią. Nie żaden ekstra przepis jest ważny. Ważne jest aby nie zniszczyć w garnku wyjściowej wartości produktów.
Fajne i smakowite przepisy. Wykonanie trudne. I nie wiem czy starczyłoby mi cierpliwosci na wykonanie tych cudeńków. I jak wytrzymać przy tak cudownych zapachach. Ale na gotowe...to z największą chęcią
Fakt... połaskotał! Te parę przepisów Lubczyka rzeczywście zrewolucjonizowało Wielkie Żarcie....Są rewelacyjne...Borgia, Inka 21, nutella i inni....Zamykamy nasze ksążki. Mistrz nas powalił . Dodał aż kilka przepisów.... Qurde dziewczyny..."orgazm w locie" Lubczyk chylę czoła przed Twoim perfekcjonizmem. Dzięki Ci za to. Gotuj z Lubczykiem....Oto nowe hasło Wielkiego Żarcia. Bahus
Właśnie wmalowałem Wam trzy przepisy: zupkę, II-gie i deser. Wiem, że nie są łatwe, ale te proste dania zrobi każdy i bez książki.
Czy jestem na dobrej drodze? Czy o to mniej więcej Wam chodzi?
czekamy na więcej.
Użytkownik pika15 napisał w wiadomości:
> czekamy na więcej.
Piano piano! Powoli powoli! Langsam langsam bitte! Z przepisami jak z pieszczotami. Dozowane powoli sprawiają większą przyjemność!
Już wiem co połowa WŻ-towców będzie miała w niedziele na obiad
Klio
~(*_*)~
Użytkownik klio napisał w wiadomości:
> Już wiem co połowa WŻ-towców będzie miała w niedziele na obiad Klio~(*_*)~
Zapomniałem domalować do deseru, że należy niestety do trudnych do wykonania dań. Niezbędne jest spore doświadczenie w kuchni i odpowiedni sprzęt!
No teraz to wjechałeś na ambicje nie pozostaje nic innego jak powalczyć :)
klio
~(*_*)~
ja nie - jadę na goscinne występy i na 97 % będą gołąbki... u mnie w domu nie chcą jesć to zawsze sobie życzę jak jadę do mamy
Lubczyk....nie przemęcz się....Dozuj pomału...bo dziewczyny oszaleją z nadmiaru pieszczot. Nie przesadź z ilością przepisów (pieszczot) Już pól Polski gotuje z Twoich przepisów ....brawo . Daj drugiej połowie szansę
Bahus
Miły Lubczyku :-), trzy przepisy na początek i jeszcze szansa na następne... toś mnie zaskoczył i to miło. A tak się broniłeś ;-) Ech! Szkoda, że ja nie mam takich znajomych, co by robili mi w prezencie popisowe dania. Pozdrawiam. smakosia.
Użytkownik smakosia napisał w wiadomości:
> Miły Lubczyku :-), trzy przepisy na początek i jeszcze szansa na
> następne... toś mnie zaskoczył i to miło. A tak się broniłeś ;-) Ech!
> Szkoda, że ja nie mam takich znajomych, co by robili mi w prezencie popisowe
> dania. Pozdrawiam. smakosia.
Jak to nie masz? A ja to marchewka? :-)
gdzie te przepisy -szukam i nic nie wiedze , buuuuuuuuuuuuu,inka21
Użytkownik inka21 napisał w wiadomości:
> gdzie te przepisy -szukam i nic nie wiedze , buuuuuuuuuuuuu,inka21
Jam nie kumaty. Nie wiem. Inni piszą, że widzą. Nawet pojawiają się pytania!
już widze, jest nareszcie, :)))
Właśnie Lubczyku , pytania.... się pojawiają. A odpowiedzi?
jasia
Bardzo dziękuję za odpowiedzi do przepisów, są super! oczywiście przepisy... myślę, że powoli je wykorzystam. Duże dzięki!!!
jasia
Kochany Lubczyku!!!Dzięki za przepisy ale....muszę poczekać na mniej udziwnione !!!Tak jak napisałeś, trzeba ściśle trzymać się przepisu a zwłaszcza zalecanych produktów .W mojej małej mieścinie nie wszystko dostanę a samo utrudnienie już mnie zniechęca.Wybacz ale czekam na bardziej przyswajalne przepisy!!!!Z wielkim poszanowaniem!!!!
Ja też, ja też !!! Ze mnie prosta kobita więc czekam na proste przepisy :-))))
Użytkownik halinkaaa napisał w wiadomości:
> Kochany Lubczyku!!!Dzięki za przepisy ale....muszę poczekać na mniej
> udziwnione !!!Tak jak napisałeś, trzeba ściśle trzymać się przepisu a
> zwłaszcza zalecanych produktów .W mojej małej mieścinie nie wszystko dostanę
> a samo utrudnienie już mnie zniechęca.Wybacz ale czekam na bardziej
> przyswajalne przepisy!!!!Z wielkim poszanowaniem!!!!
Postaram się sprostać i temu wyzwaniu. Jednak większość oczekuje czegoś ekstra. Z chleba z masłem nie zrobisz niczego cudownego. Chyba, że będzie pachnący i świeży a do tego posmarowany aromatycznym prawdziwym wiejskim masłem, i już masz królewskie danie. Nie wydziwianie a świeżość i jakość produktów decydują o doskonałości dań. Z pewnością masz je w zasięgu. Trzeba tylko nieco zmienić sposób podejścia do gotowania i będziesz mistrzynią. Nie żaden ekstra przepis jest ważny. Ważne jest aby nie zniszczyć w garnku wyjściowej wartości produktów.
To skosztuj Lubczyku chleba z czosnkiem z przepisów Borgii.
Niekoniecznie z serem , ale to kwestia gustu. Polecam i pozdrawiam.
To sekwencja do komantarza Lubczyka : ...No i nie zniszczyć garnka
Fajne i smakowite przepisy. Wykonanie trudne. I nie wiem czy starczyłoby mi cierpliwosci na wykonanie tych cudeńków. I jak wytrzymać przy tak cudownych zapachach. Ale na gotowe...to z największą chęcią
No to na razie połaskotałeś nasze podniebienia, czekamy na dalsze pieszczoty.
Fakt... połaskotał! Te parę przepisów Lubczyka rzeczywście zrewolucjonizowało Wielkie Żarcie....Są rewelacyjne...Borgia, Inka 21, nutella i inni....Zamykamy nasze ksążki. Mistrz nas powalił . Dodał aż kilka przepisów.... Qurde dziewczyny..."orgazm w locie" Lubczyk chylę czoła przed Twoim perfekcjonizmem. Dzięki Ci za to. Gotuj z Lubczykiem....Oto nowe hasło Wielkiego Żarcia.
Bahus
Dla mnie rewelacja!Zwłaszcza schab i kurczak,wypróbuję na Święta!Dzięki.