.. o sortowaniu (możliwości sortowania) przepisów tak, aby wyświetlały się też tylko te ze zdjęciami ? Wydaje mi się, że to dosyć dobry pomysł, ponieważ jak zobaczę potrawę - od razu mam na nia ochotę i drukuję sobie przepis a potem go uskuteczniam w domku :) Jak nie ma zdjęcia - to mam czasami problem z "wyobrażeniem" sobie dania :) - często wracam do poprzednich stron , bo wiem, że przepisy są dodawane również później przez autorów.... co wy na to ? pomysłowy Dobromir Bazyliowo - Kropkowany
pomysl dobry- choc nie wiem czy wykonalny. dodatkowo upieram sie przy mozlliwosci wyswietlania przepisow wg UZYTKOWNIKA. Jak dla mnie- to byla cenna opcja. Wiem, ze mozna w koncu dotrzec do Uzytkownika, ale trzeba sie troche natrudzic.
Popieram Marinika-co do wyświetlania przepisów wg. uzytkowników-to była super i pomocna opcja.Ale nie podoba mi się pomysł sortowania przepisów wg. tego czy maja zdjęcie czy nie- w końcu wszyscy zaczną oglądać tylko te ze zdjęciami,a te bez nich-co?To dyskryminacja dla osób-które również poświęciły swój czas na wpisywanie przepisu,a z różnych przyczyn nie moga zamiescic zdjęcia.I wcale nie myślę tu o sobie,gdyż wkrótce ja również uzupełnię swe niektóre przepisy o zdjęcia, a mimo to jestem przeciw.pozdrawiam
.. o sortowaniu (możliwości sortowania) przepisów tak, aby wyświetlały się też tylko te ze zdjęciami ?
Wydaje mi się, że to dosyć dobry pomysł, ponieważ jak zobaczę potrawę - od razu mam na nia ochotę i drukuję sobie przepis a potem go uskuteczniam w domku :)
Jak nie ma zdjęcia - to mam czasami problem z "wyobrażeniem" sobie dania :) - często wracam do poprzednich stron , bo wiem, że przepisy są dodawane również później przez autorów....
co wy na to ?
pomysłowy Dobromir Bazyliowo - Kropkowany
pomysl dobry- choc nie wiem czy wykonalny.
dodatkowo upieram sie przy mozlliwosci wyswietlania przepisow wg UZYTKOWNIKA. Jak dla mnie- to byla cenna opcja. Wiem, ze mozna w koncu dotrzec do Uzytkownika, ale trzeba sie troche natrudzic.
Popieram Marinika-co do wyświetlania przepisów wg. uzytkowników-to była super i pomocna opcja.Ale nie podoba mi się pomysł sortowania przepisów wg. tego czy maja zdjęcie czy nie- w końcu wszyscy zaczną oglądać tylko te ze zdjęciami,a te bez nich-co?To dyskryminacja dla osób-które również poświęciły swój czas na wpisywanie przepisu,a z różnych przyczyn nie moga zamiescic zdjęcia.I wcale nie myślę tu o sobie,gdyż wkrótce ja również uzupełnię swe niektóre przepisy o zdjęcia, a mimo to jestem przeciw.pozdrawiam
:(.... sortowanie byłoby tylko jedną z możliwości oglądania przepisów... jeżeli pomysł się nie podoba to trudno :(