Tak, tak... odpiszcie czy ktoś zna na to przepis, kolega mnie kiedyś na takową zaprosił to myślałam, ze się rozpłynę! Kremówka z toffi w Keksie jes rewelacyjna!!!!!!
Haha... no muszę się przyznac, że mnie jeszcze nigdy nic nie przytkało:( Jakoś jestem słodyczo-chłonna... coś nikt nie zamieszcza przepisu na ten specjał. CZEKAMY!!!!
Może trochę podpowiem jak ona wygląda na spodzie jest ciasto kremówkowe , pyszny krem, jakiś cieniutki biszkopt i polana jest toffi. Może ktoś ma taki przepis.
A słuchaj- bo ja juz nie pamiętam- on byl taki miękki bardzo? Bo wiesz, standardowy biszkopt to ubić jajka, dodać cukier mąki, żółtka, proszku do pieczenia i okej, ale jest tutaj przepis na "Biszkopt Inki". Raz go robiłam i wyróżniał sie z tłumu.
Wczoraj byłam z synkiem i wiesz co napisał na tablicy??Stwierdził , że Ty może przyjdziesz , albo siedzisz przy którymś ze stolików, bo wszyscy zajadali kremówki i napisał na tablicy pozdrowienia "od pika15 dla gapa" Pisze do Ciebie na gg , to czemu się nie odzywasz??
Oj:D:D:D Łajć, szkoda, że mnie tam nie było!!! Masz przemiłego synka. a macie mó aktulany numer? 8910930. Masz też tlena gapcia1@tlen.pl Słuchaj zaraz spróbuję ja zagadać. Niestety, przez wspomniane juz domowe ciasta dawno mnie nie było w Keksie:), ale zaczynam pożądnie żałować
Jadłam dzisiaj pyszną kremówkę z tofii w Keksie , może ktoś zna przepis.
Tak, tak... odpiszcie czy ktoś zna na to przepis, kolega mnie kiedyś na takową zaprosił to myślałam, ze się rozpłynę! Kremówka z toffi w Keksie jes rewelacyjna!!!!!!
A swoją drogą nie wiedziałam, że tu jaślanie buszują!!!!! Pozdrawiam sąsiadkę;-)
Pozdrawiam moje miasto.
A ja zjadłam aż dwie i mnie przytkało.
Haha... no muszę się przyznac, że mnie jeszcze nigdy nic nie przytkało:( Jakoś jestem słodyczo-chłonna... coś nikt nie zamieszcza przepisu na ten specjał. CZEKAMY!!!!
nikt nie ma???
Może trochę podpowiem jak ona wygląda na spodzie jest ciasto kremówkowe , pyszny krem, jakiś cieniutki biszkopt i polana jest toffi.
Może ktoś ma taki przepis.
Hmmm... może by opracować jakąś recepturę na taki ciasto??, bo jak widać nikt jej nie zna. Poszperam w przepisach, jak się skupię to może coś wymyślę!
Ta masa z toffi to napewno gotowane mleko z puszki , ale ten biszkopt??
A słuchaj- bo ja juz nie pamiętam- on byl taki miękki bardzo? Bo wiesz, standardowy biszkopt to ubić jajka, dodać cukier mąki, żółtka, proszku do pieczenia i okej, ale jest tutaj przepis na "Biszkopt Inki". Raz go robiłam i wyróżniał sie z tłumu.
No właśnie był taki miękutki i taki niziutki.
Kurcze, ja się tam musze wybrać!, ale to po świętach, bo narobiłam placków i teraz nic tlyko jem:)
Wczoraj byłam z synkiem i wiesz co napisał na tablicy??Stwierdził , że Ty może przyjdziesz , albo siedzisz przy którymś ze stolików, bo wszyscy zajadali kremówki i napisał na tablicy pozdrowienia "od pika15 dla gapa"
Pisze do Ciebie na gg , to czemu się nie odzywasz??
Oj:D:D:D Łajć, szkoda, że mnie tam nie było!!! Masz przemiłego synka. a macie mó aktulany numer? 8910930. Masz też tlena gapcia1@tlen.pl Słuchaj zaraz spróbuję ja zagadać. Niestety, przez wspomniane juz domowe ciasta dawno mnie nie było w Keksie:), ale zaczynam pożądnie żałować