Dlaczego akurat dwóch? Ja chciałabym poznać osobiście wielu. A dlaczego? Bo interesują mnie ludzie, bardziej niż przepisy kulinarne. Wile ludzi wypowiada się tu na forum, dyskutuję z nimi, na różne tematy. A w naturze człowieka tkwi, ciekawość ludzi z którymi się dyskutuje. Myślę,że to dobry powód, by ich poznać osobiście. Ale forum ma te wady, jakie ma, i te zalety , też jakie ma. Można pogadać nie ujawniając swojej tożsamości. Ale w miarę upływu czasu chciałoby się poznać osoby z którymi się rozmawia. I dlatego niektórzy uczestnicy zorganizowali spotkanie, które myślę, że było wspaniałe. Niestety wiem, że nie wszyscy mogą się poznać osobiscie , dlatego nie będę wymieniać kogo ja chciałabym poznać. jasia
Jestem użytkownikiem od niedawna, dlatego nie wypowiadam się na temat- kogo- powiem tylko ,że nie wzystkich chciałabym poznać.Poza tym , wydaje mi się,że czasem anonimowość ma swoje zalety, niektórzy boją się ośmieszenia, a będąc anonimowym uzytkownikiem mogą śmiało wypowiadać myśli, najwyżej ktoś im powie coś niemiłego , a oni mogą to zignorowac , albo odpowiedzieć.
Kochani , gdybyście mogli poznać osobiście dwóch Użytkowników - to kogo byście chcieli? I dlaczego?
Dlaczego akurat dwóch? Ja chciałabym poznać osobiście wielu.
A dlaczego? Bo interesują mnie ludzie, bardziej niż przepisy kulinarne.
Wile ludzi wypowiada się tu na forum, dyskutuję z nimi, na różne tematy.
A w naturze człowieka tkwi, ciekawość ludzi z którymi się dyskutuje. Myślę,że to dobry powód, by ich poznać osobiście.
Ale forum ma te wady, jakie ma, i te zalety , też jakie ma.
Można pogadać nie ujawniając swojej tożsamości. Ale w miarę upływu czasu chciałoby się poznać osoby z którymi się rozmawia.
I dlatego niektórzy uczestnicy zorganizowali spotkanie, które myślę, że było wspaniałe.
Niestety wiem, że nie wszyscy mogą się poznać osobiscie , dlatego nie będę wymieniać kogo ja chciałabym poznać.
jasia
Ja to bym chciała poznać wszystkich , bez wyjątków.
z Przyjemnościom poznałabym wszystkich!!
Jestem użytkownikiem od niedawna, dlatego nie wypowiadam się na temat- kogo- powiem tylko ,że nie wzystkich chciałabym poznać.Poza tym , wydaje mi się,że czasem anonimowość ma swoje zalety, niektórzy boją się ośmieszenia, a będąc anonimowym uzytkownikiem mogą śmiało wypowiadać myśli, najwyżej ktoś im powie coś niemiłego , a oni mogą to zignorowac , albo odpowiedzieć.