Kochani co sądzicie o tej chorobie??? Czy kupujecie kurczaki?? Błagam niech mi ktoś wyjaśni jaki jest sposób zarażania bo jeśli to prawda ,że mięso po obróbce cieplnej nie jest szkodliwe to czemu taka panika?
Bardzo dużo ludzi pracuje przy żywym drobiu. Myślę, że dlatego panika. Ktoś tu napisał, że mało ludzi na świecie zmarło z powodu ptasiej grypy. I nie warto panikować. A ja myślę, że szkoda każdego człowieka, który zmarł na tę chorobę. W dodatku, że nie był świadomy tego, że się naraża. Ja i tak szczepię się co roku na grypę, w tym roku też. Myślę, że ryzyko powikłań, mniejsze. Bo na grypę mogę i tak zachorować, ale.... A, nie odpowiedziałam na twoje pytanie. Kurczaki kupuję i je jem, smacznego.
Kochani co sądzicie o tej chorobie??? Czy kupujecie kurczaki?? Błagam niech mi ktoś wyjaśni jaki jest sposób zarażania bo jeśli to prawda ,że mięso po obróbce cieplnej nie jest szkodliwe to czemu taka panika?
Bardzo dużo ludzi pracuje przy żywym drobiu. Myślę, że dlatego panika.
Ktoś tu napisał, że mało ludzi na świecie zmarło z powodu ptasiej grypy. I nie warto panikować.
A ja myślę, że szkoda każdego człowieka, który zmarł na tę chorobę. W dodatku, że nie był świadomy tego, że się naraża.
Ja i tak szczepię się co roku na grypę, w tym roku też.
Myślę, że ryzyko powikłań, mniejsze.
Bo na grypę mogę i tak zachorować, ale.... A, nie odpowiedziałam na twoje pytanie. Kurczaki kupuję i je jem, smacznego.
jasia