I jeszcze apel : pomódlmy sie za tych ktorych kochalismy i za tych którzy od tysiąclecia i jeszcze nie tak dawno ginęli za Polskę Niepodległa i za Najwiekszego z rodu Polaków-Jana Pawła 2 i o 21.37 zapalmy w oknie znicze w 8-mies po Jego śmierci i podziekujmy Mu modlitwą.
Ineczko - to nie jest katedra, choć ze względu na swoje okazałe kształty może się tak kojarzyć. To cmentarna kaplica. Smutny, ale jednocześnie przepiękny budynek. Pozdrawiam
Właśnie Pika a intencja moją było chociaż przez chwilę zatrzymać się,a sam fakt pomyłki to dowód na tezę (przynajmniej mnie to dotyczy jakby czas szybciej płynął,ostatnio złapałam się na tym ,że pisząc datę (nie robię tego często i może to tylko dlatego),że zaczęłam wpisywać 199...a tu już prawie koniec 2005,a tych którzy będą zgorszeni pomyłką czytając wątek jeszcze raz MEA CULPA i PRZEPRASZAM.
Przemija czas
a reszta jest milczeniem.
I jeszcze apel : pomódlmy sie za tych ktorych kochalismy
i za tych którzy od tysiąclecia i jeszcze nie tak dawno ginęli za Polskę Niepodległa
i za Najwiekszego z rodu Polaków-Jana Pawła 2 i o 21.37 zapalmy w oknie znicze w 8-mies po Jego śmierci i podziekujmy Mu modlitwą.
... RESZTA JEST ... MILCZENIEM...
Irenko mineło 7 miesiecy od śmierci Jana Pawła II.
Pozdrawiam.
[*][*][*] cześć Ich pamięci, inka21
Tak oczywiście,sorry.za szybko policzyłam,ale dziś zacząl się 8-m,zreszta czy to najwazniejsze?
Liczy się pamięć a miesiące tak szybko uciekają
W tym miejscu modliłam się za naszego Jana Pawła II w dniu Wszystkich Świętych. Jest to widok na kaplicę szczecińskiego cmentarza.
piękne miejsce, katedra też piękna , podziwiam inka21
Ineczko - to nie jest katedra, choć ze względu na swoje okazałe kształty może się tak kojarzyć. To cmentarna kaplica. Smutny, ale jednocześnie przepiękny budynek. Pozdrawiam
Rzeczywiście przepiękna ta kaplica,nie mialam pojecia,że tak duże mogą byc cmentarne kaplice,dzieki,że zamieściłaś zdjęcie.
Zdjęcie jak z bajki.
mimo to i tak jest piękna:)
Właśnie Pika a intencja moją było chociaż przez chwilę zatrzymać się,a sam fakt pomyłki to dowód na tezę (przynajmniej mnie to dotyczy jakby czas szybciej płynął,ostatnio złapałam się na tym ,że pisząc datę (nie robię tego często i może to tylko dlatego),że zaczęłam wpisywać 199...a tu już prawie koniec 2005,a tych którzy będą zgorszeni pomyłką czytając wątek jeszcze raz MEA CULPA i PRZEPRASZAM.