Ja zazwyczaj używam do pizzy dwóch serów: mozzarelli i salami, oba sery ścieram na dużych oczkach i mieszam zesobą, tuż przed końcem pieczenia posypuję tą mieszanką pizzę.
To jeszcze jedno pytanko - ser na składniki czy składniki na ser??? Dzis będę robić pizze pierwszy raz z białą mozarellą, dodam pomidorki i pieczarki i moze cos jeszcze- mniam
jaki ser dajecie do pizzy - mozarelę białą (z zalewy) czy tą wędzoną? Zresztą nie tylko do pizzy ale tez np do zapiekanych makaronów
Ja zazwyczaj używam do pizzy dwóch serów: mozzarelli i salami, oba sery ścieram na dużych oczkach i mieszam zesobą, tuż przed końcem pieczenia posypuję tą mieszanką pizzę.
Mozzarella biała z zalewy. Nawet wczoraj piekłam....
To jeszcze jedno pytanko - ser na składniki czy składniki na ser??? Dzis będę robić pizze pierwszy raz z białą mozarellą, dodam pomidorki i pieczarki i moze cos jeszcze- mniam