Z nieśmiałością wstawiam kilka swoich szkiców... Zawsze rysowałam postaci z obrazków religijnych-po prostu przyglądając im się. Rysunki są wstawione od najstarszego(który narysowałam już ponad dobre 10 lat temu...) Od dłuższego czasu nie rysuję...
Pozdrawiam
Nie wie czemu ale niektóre nie chcą się otwierać w dużym oknie...-może ktoś wie co z tym zrobić?
piekneteszkice,podziwiam ,jesteś bardzo zdolna , a co do nie otwierających się szkicow to ja je zapisaląm na pulpicie i powiem jedno PODZIWAM i proszę o jeszcze , inka21
Oj nie masz pojęcia jak się cieszę Inuś ,ze ci się podobaja,bałam się troszkę,że... mnie ktoś wyśmieje. Narazie nie mam więcej niestety-wiele rozdałam,a od dłuższego czasu nic już nie stworzyłam. Cieszę się Twoim komentarzem-bardzo,bardzo,bardzo Buziaczki;)))
Sweetya się zaczerwieniła, kiedy szkice przedstawiła. Tak głęboko je chowała ? Czyżby nas się bała ? Kiedy szkice w galerii widziałem, długo im się przyglądałem. Jaki talent ! Czy wiecie ? Artyści są na świecie. Dobrze, że Sweetya się odważyła, nam swoje szkice tu przedstawiła. Na dalsze oglądanie nabrałem ochoty. Sweetya !!! Bierz się do roboty.
Piękne szkice.Cóż można dodać -szkoda że już nie rysujesz powinnaś rozwijać swój talent.Dostałaś nawet pochwałe w postaci wierszyka równie milego.Pozdrawiam Perdi
Z nieśmiałością wstawiam kilka swoich szkiców...
Zawsze rysowałam postaci z obrazków religijnych-po prostu przyglądając im się.
Rysunki są wstawione od najstarszego(który narysowałam już ponad dobre 10 lat temu...)
Od dłuższego czasu nie rysuję...
Pozdrawiam
Nie wie czemu ale niektóre nie chcą się otwierać w dużym oknie...-może ktoś wie co z tym zrobić?
piekneteszkice,podziwiam ,jesteś bardzo zdolna , a co do nie otwierających się szkicow to ja je zapisaląm na pulpicie i powiem jedno PODZIWAM i proszę o jeszcze , inka21
Oj nie masz pojęcia jak się cieszę Inuś ,ze ci się podobaja,bałam się troszkę,że... mnie ktoś wyśmieje.
Narazie nie mam więcej niestety-wiele rozdałam,a od dłuższego czasu nic już nie stworzyłam.
Cieszę się Twoim komentarzem-bardzo,bardzo,bardzo Buziaczki;)))
Jestem pod wrażeniem !!Są na prawdę bardzo, bardzo... aż brak słów.
jasia
piękne!!! podziwiam zdolnosci plastyczne:))
NO przepiękne, naprawdę świetne. POdziwiam.
Sweetya się zaczerwieniła,
kiedy szkice przedstawiła.
Tak głęboko je chowała ?
Czyżby nas się bała ?
Kiedy szkice w galerii widziałem,
długo im się przyglądałem.
Jaki talent ! Czy wiecie ?
Artyści są na świecie.
Dobrze, że Sweetya się odważyła,
nam swoje szkice tu przedstawiła.
Na dalsze oglądanie nabrałem ochoty.
Sweetya !!! Bierz się do roboty.
Piękne szkice.Cóż można dodać -szkoda że już nie rysujesz powinnaś rozwijać swój talent.Dostałaś nawet pochwałe w postaci wierszyka równie milego.Pozdrawiam Perdi