Szukam osoby doświadczonej życiowo o pogodnym usposobieniu, by pomogła mi swoją radą rozwiązać problem. Moje gg i mail są udostępnione. Czy taka osoba się znajdzie wśród wielu żarłoczków?
Myślę,że mogłabym z tobą porozmawiać!!Jestem doświadczoną kobietą ale o pogodnym i wrażliwym sercu!!!Jeżeli chcesz daj tu znać a ja się z tobą skontaktuję!!Czekam....
Wszystkim bardzo, bardzo dziękuję. Wasze rady dały mi do zrozumienia, że nie wszystkie problemy trzeba rozwiazywać samemu i pozwolić rozwiązywać je młodemu pokoleniu. Ślicznie dziękuję, że nie zostawiliście mnie samą z tymi problemami. Teraz mogę spać spokojniej. Jesteście WSPANIALI ściskam Was wszystkich i ślę kwiatki
Szukam osoby doświadczonej życiowo o pogodnym usposobieniu, by pomogła mi swoją radą rozwiązać problem.
Moje gg i mail są udostępnione. Czy taka osoba się znajdzie wśród wielu żarłoczków?
Myślę,że mogłabym z tobą porozmawiać!!Jestem doświadczoną kobietą ale o pogodnym i wrażliwym sercu!!!Jeżeli chcesz daj tu znać a ja się z tobą skontaktuję!!Czekam....
Wszystkim bardzo, bardzo dziękuję. Wasze rady dały mi do zrozumienia, że nie wszystkie problemy trzeba rozwiazywać samemu i pozwolić rozwiązywać je młodemu pokoleniu. Ślicznie dziękuję, że nie zostawiliście mnie samą z tymi problemami. Teraz mogę spać spokojniej. Jesteście WSPANIALI
ściskam Was wszystkich i ślę kwiatki
Jeżeli masz problem , służę radą i pomocą , moje dane też są udostępnione.Pozdrawiam:)
ja również - chętnie pomoge jesli tylko potrafię
Ja rowniez chetnie pomoge i milo mi bedzie Cie poznac!