hej, jestem tu nowa :) witam wszystkich. Chciałabym zapytać o listę najpopularnieszych przepisów, czytałam na forum o takiej, ale nie mogę jej znaleźć na stronie niestety
W praktyce wyglądało to tak, że przepisy z listy stawały się coraz bardziej popularne dlatego, że były na liście. Traciły na tym inne bo te z listy "same się napędzały" uparcie nie chciały ustąpić miejsca innym i zasade szlak trafił po prostu.
Użytkownik ekkore napisał w wiadomości:
> i tak ostatnio chyba wygrał pasztet z selera.... Niech się bierze za robienie
> ten kto jeszcze nie próbował!
U mnie w domu wygrał dzisiaj przepis pt:" Pyszne i lekkie gofry" autora Aleex. Testowaliśmy nowo zakupioną gofrownicę i ten przepis okazał się rewelacją z tym że gofry najlepsze wyszły przy podkręceniu gofrownicy do 1000 Watt mocy gdyż przy mniejszej temperaturze jakoś wychodziły naleśnikowato ( mamy gofrownicę z ręczną regulacją mocy )
Przepis znalazłem szybko wrzucając do wyszukiwarki Wielkiego Żarcia hasło "gofry"
Ja też dziś testowałam gofrownicę / Stalman 1000 W / z przepisu Aleex. Ale nie byłam do końca zadowolona - były dobre ale nie takie chrupiące jak z "budki".
Witam , też jestem tu od niedawna . Mam swoją top liste w swojej książce kucharskiej. Zwracam uwagę na komenty no i to co lubimy. No i oczywiście na zasobność portfela. A tak w ogóle to nie to jest ładne co ładne, ale co się komu podoba:)) Pozdrawiam.
Bo śmiać się to to samo co "kochać". Śmiech i miłość mają dużo wspólnego. Śmiech przychodzi i odchodzi....Miłość podobnie. Jedno i drugie dopóki trwa doputy sprawia nam przyjemność. Więc śmiejmy się i kochajmy. Bahus
hej, jestem tu nowa :) witam wszystkich.
Chciałabym zapytać o listę najpopularnieszych przepisów, czytałam na forum o takiej, ale nie mogę jej znaleźć na stronie niestety
Cześć witam cię, ja też jestem tu nowa i też mam takie problemy, ale myślę że ktos z ze stałych użytkowników nam pomoże serdecznie pozdrawiam dankarz
takiej listy poprostu nie ma
a szkoda :)
Taka lista była bardzo dawno temu, ale budziła zbyt wiele kontrowersji i została usunięta.
dokładnie-to było krzywdzące dla autorów mniej popularnych przepisów,a tak...szanse są równePozdrówka
Macie racje to byłoby krzwdzące dla innych no i dobrze , że jej nie ma pozdrawiam
no w sumie racja
W praktyce wyglądało to tak, że przepisy z listy stawały się coraz bardziej popularne dlatego, że były na liście. Traciły na tym inne bo te z listy "same się napędzały" uparcie nie chciały ustąpić miejsca innym i zasade szlak trafił po prostu.
Listy nie ma ale jest coś takiego http://wielkiezarcie.com/forum_watek.php?id=30049&post=30049&offset=15
i tak ostatnio chyba wygrał pasztet z selera.... Niech się bierze za robienie ten kto jeszcze nie próbował!
Użytkownik ekkore napisał w wiadomości:
> i tak ostatnio chyba wygrał pasztet z selera.... Niech się bierze za robienie
> ten kto jeszcze nie próbował!
U mnie w domu wygrał dzisiaj przepis pt:" Pyszne i lekkie gofry" autora Aleex. Testowaliśmy nowo zakupioną gofrownicę i ten przepis okazał się rewelacją z tym że gofry najlepsze wyszły przy podkręceniu gofrownicy do 1000 Watt mocy gdyż przy mniejszej temperaturze jakoś wychodziły naleśnikowato ( mamy gofrownicę z ręczną regulacją mocy ) Przepis znalazłem szybko wrzucając do wyszukiwarki Wielkiego Żarcia hasło "gofry"
Ja też dziś testowałam gofrownicę / Stalman 1000 W / z przepisu Aleex. Ale nie byłam do końca zadowolona - były dobre ale nie takie chrupiące jak z "budki".
mnie nigdy takie chrupiace nie wychodza ale kupiłam raz gotowe ciasto na gofry Emix i były nawet niezłe
Mnie wystarcza moja top lista :) Mysle ze kazda z nas ma swoje ulubione przepisy :)
Witam...też jestem tu nowy, a swojej listy nie posiadam, a może jednak posiadam muszę pomyśleć...wkrótce powiem
Bahus
Duzo smiechu, ale po co???
Bo śmiać się to to samo co "kochać". Śmiech i miłość mają dużo wspólnego. Śmiech przychodzi i odchodzi....Miłość podobnie. Jedno i drugie dopóki trwa doputy sprawia nam przyjemność. Więc śmiejmy się i kochajmy.
Bahus