Pomozcie dziewczynki co dla takiego malego brzdaca zeby ze smakiem zjadlo, moze jakies warzywka inaczej, bo wcale ich nie jada no ogorek i kalafior to jedyne co traci.Moze jakies mięsko?
Kasiu, a ile latek ma Twój brzdąc? Powyżej trzech to mozna dziecko zachęcic bardzo smieszna i kolorową kanapką. Mniejsze to tylko można zagadac jak juz kiedys ktos tutaj na forum pisał. Wiecej pomysłów mi brak.
To zależy co kto lubi, szczególnie upodobania dzieciaczków są niekiedy naprawdę dziwne ;)) Może zajrzyj do przepisów dla dzieci, tam napewno znajdziesz coś dla siebie i swojego smyka. Pozdrawiam.
Pomozcie dziewczynki co dla takiego malego brzdaca zeby ze smakiem zjadlo, moze jakies warzywka inaczej, bo wcale ich nie jada no ogorek i kalafior to jedyne co traci.Moze jakies mięsko?
Ale dalam czadu, komp mi sie zawiesil i poslalam 3 razy:-)
Kasiu, a ile latek ma Twój brzdąc? Powyżej trzech to mozna dziecko zachęcic bardzo smieszna i kolorową kanapką. Mniejsze to tylko można zagadac jak juz kiedys ktos tutaj na forum pisał. Wiecej pomysłów mi brak.
To zależy co kto lubi, szczególnie upodobania dzieciaczków są niekiedy naprawdę dziwne ;))
Może zajrzyj do przepisów dla dzieci, tam napewno znajdziesz coś dla siebie i swojego smyka.
Pozdrawiam.