Powiedzcie mi moi kochani, jak wiesza sie podkowę nad drzwiami? Ja mam powieszoną otwartym w dół i moja przemiła sąsiadka zwróciła mi uwagę że wiesza się odwrotnie bo odwracam szczęście od siebie, może ma racje.......... pozdrawiam was wszystkich dankarz
Czytałam, że naprzeciw drzwi wejściowych trzeba powiesić lustro, podobno przyciąga dobrą energię a złą oddala no i najważniejsze ze szczęścia to kasa! A ją można przyciągnąć kładąc pieniądze pod wycieraczkę lub pod próg drzwi wejsciowych, każdy wchodzący zapewnia kasę. Ja tak zrobiłam i troche się to sprawdza, no a poza tym jak zabraknie zawsze jest skąd wziąć zabobonna dankarz
Użytkownik dankarz napisał w wiadomości: > Czytałam, że naprzeciw drzwi wejściowych trzeba powiesić lustro, podobno > przyciąga dobrą energię a złą oddala no i najważniejsze ze szczęścia to kasa! > A ją można przyciągnąć kładąc pieniądze pod wycieraczkę lub pod próg drzwi > wejsciowych, każdy wchodzący zapewnia kasę. Ja tak zrobiłam i troche się to > sprawdza, no a poza tym jak zabraknie zawsze jest skąd wziąć > zabobonna dankarz O! Koniecznie podaj mi swój adres :-)))
Użytkownik dankarz napisał w wiadomości: > Smakosiu, niewiele byś skorzystała pod wycieraczką leży tylko bilon ale > jak bardzo chcesz to podam adres, nie ma sprawy pozdrawiam cie dankarz Ja też pozdrawiam bardzo serdecznie. Życzę dużo szczęścia i niech bilon nigdy nie zawodzi :-)
Powiedzcie mi moi kochani, jak wiesza sie podkowę nad drzwiami? Ja mam powieszoną otwartym w dół i moja przemiła sąsiadka zwróciła mi uwagę że wiesza się odwrotnie bo
odwracam szczęście od siebie, może ma racje.......... pozdrawiam was wszystkich dankarz
Słyszałam kiedyś ,że podkowa powinna wisieć otwartym do góry.Chodzi właśnie o to szczęście:)
Najlepiej w pozycji horyzontalnej pod warunkiem ,że są jeszcze umocowane do kopyt konia. hahahahahahahaha.Ale faktycznie rogami do góry.
Nic takego nie słyszałam ale na wszelki wypadek przewiesze swoje gdzie indziej pozdrowienia dankarz
też tak słyszałam i od kiedy to wiem u mnie nie wisi nad drzwiami- wcale nie wierząca w przesądy irenka (a jednak)
Znacie jakieś inne sposoby na przyciągnięcie szczęścia do domu?
Czytałam, że naprzeciw drzwi wejściowych trzeba powiesić lustro, podobno przyciąga dobrą energię a złą oddala no i najważniejsze ze szczęścia to kasa! A ją można przyciągnąć kładąc pieniądze pod wycieraczkę lub pod próg drzwi wejsciowych, każdy wchodzący zapewnia kasę. Ja tak zrobiłam i troche się to sprawdza, no a poza tym jak zabraknie zawsze jest skąd wziąć zabobonna dankarz
Użytkownik dankarz napisał w wiadomości:
> Czytałam, że naprzeciw drzwi wejściowych trzeba powiesić lustro, podobno
> przyciąga dobrą energię a złą oddala no i najważniejsze ze szczęścia to kasa!
> A ją można przyciągnąć kładąc pieniądze pod wycieraczkę lub pod próg drzwi
> wejsciowych, każdy wchodzący zapewnia kasę. Ja tak zrobiłam i troche się to
> sprawdza, no a poza tym jak zabraknie zawsze jest skąd wziąć
> zabobonna dankarz
O! Koniecznie podaj mi swój adres :-)))
Smakosiu, niewiele byś skorzystała pod wycieraczką leży tylko bilon ale jak bardzo chcesz to podam adres, nie ma sprawy pozdrawiam cie dankarz
Użytkownik dankarz napisał w wiadomości:
> Smakosiu, niewiele byś skorzystała pod wycieraczką leży tylko bilon ale
> jak bardzo chcesz to podam adres, nie ma sprawy pozdrawiam cie dankarz
Ja też pozdrawiam bardzo serdecznie. Życzę dużo szczęścia i niech bilon nigdy nie zawodzi :-)