Jestem osobą życzliwą . Jak ktoś podaje, że ma urodziny, lub im imieniny, to ja i wielu uzytkowników WŻ, składamy szczere życzenia. Ale nie widzę odzewu,. To przykre. Osoba -- solenizant , nie dostrzega naszych dobrych intencji./ jasia
Wybacz im. Są w tym dniu bardzo zapracowani i gościnni. Dopiero jutro wejda na stronke. Tak myślę. Ja na pewno zauważe kazde życzenie i bardzo goraco podziekuje wszystkim.
Witaj w niedzielne przedpołudnie. Spróbuj wpisać się jeszcze raz na stronce z datami, bo autor tej stronki może nie zauważyc Twojego wpisu. No i my też.
Jestem osobą życzliwą .
Jak ktoś podaje, że ma urodziny, lub im imieniny, to ja i wielu uzytkowników WŻ, składamy szczere życzenia.
Ale nie widzę odzewu,. To przykre.
Osoba -- solenizant , nie dostrzega naszych dobrych intencji./
jasia
Może nie zauważają.
Wybacz im. Są w tym dniu bardzo zapracowani i gościnni. Dopiero jutro wejda na stronke. Tak myślę. Ja na pewno zauważe kazde życzenie i bardzo goraco podziekuje wszystkim.
Jest taka strona z datami i wlasnie tam chcialam sie dopisac ale sie pomylilam Mysle ze o to chodzi
Witaj w niedzielne przedpołudnie. Spróbuj wpisać się jeszcze raz na stronce z datami, bo autor tej stronki może nie zauważyc Twojego wpisu. No i my też.