Dziękuję Wam BARDZO za pomoc .Tak bylam u lekarza no pogotowiu no i nie wiem ale oni chyba lepiej się znają ,po obejrzeniu ranki i pytaniach lekarz uznał że nie powinno nic się dziać i wszystko będzie w porządku.smarowac maścią i czekać aż siniec zniknie . Ale ja myślę ,że jutro wybiorę się jeszcze do naszego lekarza rodzinnego bo jakoś nie jestem przekonana do diagnozy . Naprawdę dziękuję WAM wszystkim za pomoc .Pozdrawiam Cię Dankarz.Dzięki.Pa
Halo dorime, powiedz nam co z twoim synem, czy byłaś u lekarza, mam nadzieję że wszystko w porządku dankarz
Dziękuję Wam BARDZO za pomoc .Tak bylam u lekarza no pogotowiu no i nie wiem ale oni chyba lepiej się znają ,po obejrzeniu ranki i pytaniach lekarz uznał że nie powinno nic
się dziać i wszystko będzie w porządku.smarowac maścią i czekać aż siniec zniknie . Ale ja myślę ,że jutro wybiorę się jeszcze do naszego lekarza rodzinnego bo jakoś nie jestem przekonana do diagnozy .
Naprawdę dziękuję WAM wszystkim za pomoc .Pozdrawiam Cię Dankarz.Dzięki.Pa
skoro tak to napewno będzie dobrze-bardzo się cieszę
pozdrowienia dla Was
Na pewno wszystko bedzie dobrze ja ciebie tez pozdrawiam dankarz
wysciskaj od nas malucha,inka21
dziękuję wam wszystkim już Go wyściskałam i napewno zrobię Mu pyszne gofry (wspomnienie lata ) uwielbia je!! Ja zresztą też