Forum

Rozmowy wolne i frywolne

..wkurza mnie...

• Autor: kropka1976 Data: 2005-11-21 08:21:16

..Wiecie co mnie denerwuje jak przyjdzie zima?...
    Jestem kierowcą i mnie skręca, jak widze po nocy jak ludzie odśnieżają chodniki.....
    Wszystko byłoby super, gdyby nie zwalali całego śniego na.............. jezdnię :(
    Z drugiej strony : za parę minut jedzie odśnieżarka i cały ich trud na marne bo znów cały brudny śnieg i błoto znajduje się na chodniku.....
    nie wiem dlaczego, ale mnie to złości....i nie wiem dlaczego oni tak robią? szkoda im swoich pięknych (zaśnieżoych) ogródeczków ?!
    brrrrr

• Autor: MartaEm Data: 2005-11-21 08:25:17

Mnie wkurza bezmyślność kierowców, którzy jeżdżą nie odśnieżonym samochodem. A ci, którzy wydrapują sobie kółeczko na wysokości oczu i ruszają w trasę to zupełna porażka...

• Autor: kropka1976 Data: 2005-11-21 08:40:57

nooo to też..... strasznie to niebezpieczne - nie tylk odla nich ale i dla pozostałych uczestników ruchu

• Autor: gena Data: 2005-11-21 11:50:55

Może się trochę zmieni bo teraz można dostać mandacik za wyskrobanie tylko kawałka szyby.
    Denerwują mnie nie odśnieżone drogi i parkingi o śliskich chodnikach szkoda mówić,
    ale najgorsze jest wysypywanie popiłów razem z gwożdziami na drogi.
    Myśli jeden z drugim jaki on to dobry uczynek robi a ty człowieku masz dziure w oponie i znowu w plecy.
    Pozdrawiam cieplutko byle do wiosny chociaż zima jest piękna ale tylko przez okno.

Przejdź do pełnej wersji serwisu