Czy macie takie ulubione "gotowce" - dżemy , konfitury, serki , pasztety , słodycze ,..., które możecie z ręką na sercu polecić? Takie, które kupujecie chętnie , bo wiecie , że zawsze będą tak samo pyszne ? Pozdrawiam.
101. Serek Piątnica Wiejski ze szczypiorkiem, nie zbryla się w grudki, jest tani i ogólnie OK 102. Kukurydza Rolnik z puszki, ma lekko słodkawy posmak, który uwielbiam 103. Zupa Wiejska mrożona Hortexu 104. Danie chińskie na patelnię z chłodni Olsztyn - dobra cena (ok. 2,90zł) 105. Pomysł na... z Winiar, to dobry sposób na szybki obiad i pomimo że nie cierpię chemii z torebek, często robię.
Czy macie takie ulubione "gotowce" - dżemy , konfitury, serki , pasztety , słodycze ,..., które możecie z ręką na sercu polecić?
Takie, które kupujecie chętnie , bo wiecie , że zawsze będą tak samo pyszne ?
Pozdrawiam.
mąką do wypieku "Pasja",keczup z "Alberta",majonez Winiary,poleca inka21
1. Majonez Kielecki Społem, żaden się nie umywa
DŁUGO DŁUGO NIC
101. Serek Piątnica Wiejski ze szczypiorkiem, nie zbryla się w grudki, jest tani i ogólnie OK
102. Kukurydza Rolnik z puszki, ma lekko słodkawy posmak, który uwielbiam
103. Zupa Wiejska mrożona Hortexu
104. Danie chińskie na patelnię z chłodni Olsztyn - dobra cena (ok. 2,90zł)
105. Pomysł na... z Winiar, to dobry sposób na szybki obiad i pomimo że nie cierpię chemii z torebek, często robię.
Przyprawa do bigosu, przyprawa do żurku firmy "Kamis"
Majonez Kielecki - the best !
O tak!!! jeśli majonez to tylko kielecki!!!!
nie bo mikado z lidla(o dziwo bo b.tani)
Tez polecam ten z Lidla :-)
majonez firmy Roleski - tradycyjny ( smakuje jak babuni :))
Ja też uwielbiam firmę Roleski !!! Musztarda, majonez i inne the best dla mnie.
Kasia , kupiłam więc dzisiaj ten Kielecki , skoro taka rewelacja, choc do tej pory zawsze był Motyl.Pozdrawiam
Też popieram kielecki
p.