Myśle, że dolna część herbu powinna zajmować otwarta księga (przekrój). To symbolizowałoby przepisy, przydałoby sie coś jeszcze chochla? kucharz? a może dwie twarze naprzeciwko siebie (profile) jedna mogła by być w czepku kucharskiem. hmmm....
przeczytałam dotychczasowe pomysły i pragnę dorzucić swoje malutkie sugestie:)
Pomysł z kucharczykiem(z taką kucharską czapą oczywiście) mi się podoba, ale on nie przy księdzę powinien siedzieć ale przy komputerze. Wkońcu nie szukamy przepisów w książkach tylko szukamy na naszej stronce internetowej.
Brawo! Hymn i melodia już jest. Teraz konkurs dla wszystkich Żarłoków a szczególnie dla artystów na godło Wielkiego Żarcia.Wszyscy podpowiadają a artyści już coś z tego wybiorą.Czekamy na Wielki Finał i mocne wejście.
Skoro mamy już (prawie) hymn, to rozpisuję przetarg na godło i flagę. Ambasadorów wybierzemy później.
Bahus
Albo pieczoną świnkę...
Na stronie użytkownika Bahusa jest fajna fotka,a może tego kucharczka?
może tego kucharczyka?
Myśle, że dolna część herbu powinna zajmować otwarta księga (przekrój). To symbolizowałoby przepisy, przydałoby sie coś jeszcze chochla? kucharz? a może dwie twarze naprzeciwko siebie (profile) jedna mogła by być w czepku kucharskiem.
hmmm....
klio
~(*_*)~
nie-na-żarty na herb alla godło Wielkiego Żarcia proponuję prosiaczka:
,
pozdrawiam,
shiludek
\/
/..\
---o00- \-00o---
== shoffix ==
Ja za godło wstawiłabym zdjęcie Tort chlebowy uzytkowniczki till jest naprawdę pomysłowy.
A ja bym widziała stos talerzy a obok buzię wybrudzona jedzeniem aż po oczy. :)) To dopiero było wielkie żarcie......
przeczytałam dotychczasowe pomysły i pragnę dorzucić swoje malutkie sugestie:)
Pomysł z kucharczykiem(z taką kucharską czapą oczywiście) mi się podoba, ale on nie przy księdzę powinien siedzieć ale przy komputerze. Wkońcu nie szukamy przepisów w książkach tylko szukamy na naszej stronce internetowej.
Brawo! Hymn i melodia już jest. Teraz konkurs dla wszystkich Żarłoków a szczególnie dla artystów na godło Wielkiego Żarcia.Wszyscy podpowiadają a artyści już coś z tego wybiorą.Czekamy na Wielki Finał i mocne wejście.
Racja "Kurcze pieczone przy kompie"
:DDDDD
fajne.