Nasz żółw ma już sporo latek, gdy go kupiliśmy był malutki - średnica pancerza ok 2 cm. Zwierzakami zajmują się dzieci, ja zajmuję sie nimi od strony finansowej. Teraz da sie wytrzymać - jeszcze dwa lata temu oprócz Kuby i Schredera mieliśmy 3 świnki morskie i 3 szczury - ale były już wiekowe i "zeszły" z tego świata.
Sliczne te Twoje zwierzaki. My także mamy szczurusia Tymonka. Jest bardzo kochany i przeuroczy. Ja wiem,że szczurki mogą się komuś mniej podobać ale są bardzo inteligentne, szybko się uczą.
Grażka 13 jakie dobre serce ma. Ile miłości zwierzakom da. Kuba w mieszkaniu króluje, Schreder dostojnie maszeruje. Minia cichutka jak trusia, zjada marchewkę i noskiem rusza. Athena, ta jest ciekawa, wszędzie jej pełno,to jej zabawa. Po całym mieszkaniu buszuje, bo się dobrze u Grażki czuje. Więc przykład Grażka pokazuje, jak się zwierzętami opiekuje. Jeśli ktoś ma blisko, niech odwiedzi schronisko, tam zwierzęta samotne bywają, na dobre serce czekają.
podziwaim,alre też sie zastanawiam: kiedy ty masz czas na to, aby zaopatrzyć swoich przyjaciół? przecież każdy z nich wymaga troski i potrzebuje twojej uwagi ? gratuluje -fajne zwierzaczki, inka21
Przedstawiam moją, już trochę "okrojoną" menażerię:
- 12-letni Kuba - 13-letni żółw Schreder - 3-letnia świnka Mini
i ulubienica rodzinki 1,5-roczna szczurzyca Athena
Ludzie ale zwierzyniec przynajmniej Ci się nie nudzi, masz zajęcie.
Moje dzieci mają takiego zółwia ale jest malutki nawet roku nie ma.
Nasz żółw ma już sporo latek, gdy go kupiliśmy był malutki - średnica pancerza ok 2 cm. Zwierzakami zajmują się dzieci, ja zajmuję sie nimi od strony finansowej. Teraz da sie wytrzymać - jeszcze dwa lata temu oprócz Kuby i Schredera mieliśmy 3 świnki morskie i 3 szczury - ale były już wiekowe i "zeszły" z tego świata.
Piesek jest śliczny, żółwik też fajny, ale szczur już mi się mniej podoba :)
Sliczne te Twoje zwierzaki. My także mamy szczurusia Tymonka. Jest bardzo kochany i przeuroczy. Ja wiem,że szczurki mogą się komuś mniej podobać ale są bardzo inteligentne, szybko się uczą.
Grażka 13 jakie dobre serce ma.
Ile miłości zwierzakom da.
Kuba w mieszkaniu króluje,
Schreder dostojnie maszeruje.
Minia cichutka jak trusia,
zjada marchewkę i noskiem rusza.
Athena, ta jest ciekawa,
wszędzie jej pełno,to jej zabawa.
Po całym mieszkaniu buszuje,
bo się dobrze u Grażki czuje.
Więc przykład Grażka pokazuje,
jak się zwierzętami opiekuje.
Jeśli ktoś ma blisko,
niech odwiedzi schronisko,
tam zwierzęta samotne bywają,
na dobre serce czekają.
podziwaim,alre też sie zastanawiam: kiedy ty masz czas na to, aby zaopatrzyć swoich przyjaciół? przecież każdy z nich wymaga troski i potrzebuje twojej uwagi ? gratuluje -fajne zwierzaczki, inka21