Glównym obiektem na moich fotkach jest mój mężuś; tym razem zamiast mego kochanego odkrylam... tego oto dziadka. Skąd sie tam wziąl??!! Nie mam zielonego pojęcia
Irenko, dziadek rzeczywiście urozmaicil moje zdjęcie... A góry?! Nie pamietam dokladnie ich nazwy. Wstyd!! Zdjęcie bylo robione w Yosemite- Parku Narodowym w trakcie wędrówki na Half Dome... Zaraz zalączę fotkę- jeśli to w ogóle kogoś interesuje. Ten sznureczek to ludzie...
Glównym obiektem na moich fotkach jest mój mężuś; tym razem zamiast mego kochanego odkrylam... tego oto dziadka. Skąd sie tam wziąl??!! Nie mam zielonego pojęcia
Super fotka a dziadziu też niczego sobie.
ale za to jak ładnie zapozował;)))
Dziadek jest ok. a zdjecie super i jeszcze powiedz mi co to za góry? - zaciekawiona Irena.
Irenko, dziadek rzeczywiście urozmaicil moje zdjęcie... A góry?! Nie pamietam dokladnie ich nazwy. Wstyd!! Zdjęcie bylo robione w Yosemite- Parku Narodowym w trakcie wędrówki na Half Dome... Zaraz zalączę fotkę- jeśli to w ogóle kogoś interesuje. Ten sznureczek to ludzie...
Zdjęcie poprostu fantastyczne.
Dziękuje serdecznie!!! Przeżycia wspaniale! Aczkolwiek tylko mój mężuś wyszedl na sam czubeczek. Ja zostalam pod szczytem.
bardzo dziękuję za zdjecia- dzięki nim moge byc tam,gdzie być nie moge i nacieszyć tym widokiem swoje oczy, inka21
Dziekuję śliczne zdjecia.Pozdrawiam!