Witam Was wszystkich. Wiem że to nie jest forum o szyciu , ale odwiedza go na pewno mnóstwo krawcowych . Mam wielką prośbę , otóż potrzebuję jakieś wykroje dla kobiet w ciąży . Może ktoś ma takie niepotrzebne . Uczę się dopiero szyć i sama nie umię zrobić formy. A w Burdach które mam nie ma nic . A może ktoś wie jak uszyć spodnie na ciążę aby były regulowane i starczyły na całą ciążę. Mam nadzieję że uda się Wam coś znaleźć. A może macie jakieś niepotrzebne wykroje , chętnie skorzystałabym . Dziękuję i liczę na Was .
Wiem o jakich spodniach mówisz, sama takie miałam. Ale niestety wszystkie formy wyrzuciłam... i to nie tak dawno. Moja synowa nie chciała takich, dlatego formy poszły sobie. jasia
Użytkownik jasia napisał w wiadomości: > Wiem o jakich spodniach mówisz, sama takie miałam. Ale niestety wszystkie > formy wyrzuciłam... i to nie tak dawno.Moja synowa nie chciała takich, > dlatego formy poszły sobie.jasia
A czy mogłabyś mi przesłać na maila ręcznie namalowany sposób jak wszyć ten klin? Bo to trzeba chyba wszyć klin z guziczkami , ale nie wiem jak potem wykończyć takie spodnie paskiem?
Gusia, chętnie bym ci narysowała, ale..to już tak dawno było.... Na prawdę szczegółów nie pamiętam, jak ten klin był krojony i wszywany. Guzik to był jeden , ale przesuwany. No i najważniejsze, te spodnie to były ogrodniczki, a więc bez paska. Przepraszam, że nie mogę pomóc. jasia
Witam Was wszystkich. Wiem że to nie jest forum o szyciu , ale odwiedza go na pewno mnóstwo krawcowych . Mam wielką prośbę , otóż potrzebuję jakieś wykroje dla kobiet w ciąży . Może ktoś ma takie niepotrzebne . Uczę się dopiero szyć i sama nie umię zrobić formy. A w Burdach które mam nie ma nic .
A może ktoś wie jak uszyć spodnie na ciążę aby były regulowane i starczyły na całą ciążę.
Mam nadzieję że uda się Wam coś znaleźć. A może macie jakieś niepotrzebne wykroje , chętnie skorzystałabym .
Dziękuję i liczę na Was .
a w polsce nie ma takich spodni?tu sa takie ktore w posie maja material, i przechodzilam w nich do konca
Są takie spodnie , ale ja mam je uszyć ale z guziczkami po bokach , tak aby można było je przesuwać .
Wiem o jakich spodniach mówisz, sama takie miałam. Ale niestety wszystkie formy wyrzuciłam... i to nie tak dawno.
Moja synowa nie chciała takich, dlatego formy poszły sobie.
jasia
Najlepiej jakbyś poszła do lumpeksu tam można dostać takie spodnie, będziesz miała dotowy wykrój .
Użytkownik jasia napisał w wiadomości:
> Wiem o jakich spodniach mówisz, sama takie miałam. Ale niestety wszystkie
> formy wyrzuciłam... i to nie tak dawno.Moja synowa nie chciała takich,
> dlatego formy poszły sobie.jasia
A czy mogłabyś mi przesłać na maila ręcznie namalowany sposób jak wszyć ten klin? Bo to trzeba chyba wszyć klin z guziczkami , ale nie wiem jak potem wykończyć takie spodnie paskiem?
Gusia, chętnie bym ci narysowała, ale..to już tak dawno było.... Na prawdę szczegółów nie pamiętam, jak ten klin był krojony i wszywany.
Guzik to był jeden , ale przesuwany. No i najważniejsze, te spodnie to były ogrodniczki, a więc bez paska.
Przepraszam, że nie mogę pomóc.
jasia
Jasiu nic nie szkodzi jakoś sobie poradzę nawet metodą prób i błędów . Jakoś to będzie .