Mam pytanie: z czym podaje sie we Francji coq u vin (koguta w winie)? Ostatnio zrobiłam z ziemniakami faszerowanymi, ale niezbyt mi pasowały.
Jaka szybka odpowiedz :-), dzięki. Rzeczywiście ta potrawa ma taki bogaty smak, że pieczywko wystarczy.
We francuskiej restauracji w Tallinnie (Estonia) jadłem toż cudo, do którego kucharz (rodowity Belg) podał szerokie wstążki makaronu. To było całkiem całkiem b o gęsty sos był fenomenalny.
Mam pytanie: z czym podaje sie we Francji coq u vin (koguta w winie)? Ostatnio zrobiłam z ziemniakami faszerowanymi, ale niezbyt mi pasowały.
Jaka szybka odpowiedz :-), dzięki. Rzeczywiście ta potrawa ma taki bogaty smak, że pieczywko wystarczy.
We francuskiej restauracji w Tallinnie (Estonia) jadłem toż cudo, do którego kucharz (rodowity Belg) podał szerokie wstążki makaronu. To było całkiem całkiem b o gęsty sos był fenomenalny.