Wiem, ze to kiedys poruszano juz, ale moze by zrobic taka liste jak z datami urodzin/imienin i wtedy osobom z pobliskich sobie okolic moze latwiej by sie ze soba skontaktowac ... Co myslicie? Caluski Mrru
Mieszkam w Krzyżu Wlkp, woj. Wielkopolskie, kraina świeżego powietrza i królestwo grzybów.Oczywiście okolice Krzyża Wlkp.Wspaniały teren do spływów kajakowych CZYŚCIUTKĄ rzeką Drawą.A lasy...........?? Marzenie !
Witam więc serdecznie krajankę. Faktycznie to tylko 30 km do Człopy.Teraz główna ulica zmieniona. Pięknie wykonana z rozjazdem do Wałcza i Tuczna.Zapraszam na kawę, zamiast stać na stacji.Mam 300 m do stacji.
Wiem, ze to kiedys poruszano juz, ale moze by zrobic taka liste jak z datami urodzin/imienin i wtedy osobom z pobliskich sobie okolic moze latwiej by sie ze soba skontaktowac ...
Co myslicie?
Caluski
Mrru
Dobry pomysl, ja pochodze z Łomży, woj. podlaskie. Obecnie mieszkam w NY.
To godzinę drogi ode mnie (Ełk), mój mąż jest z Ostrołęki:)
Super pomysł mieszkam w Jaśle woj. podkarpackie
Ja jestem poznańską pyreczką.
Ewka
Nie wiem czy już czegoś takiego nie było.... ale się wpiszę :P
Pochodzę z Kędzierzyna-Koźla (woj. opolskie), teraz mieszkam w Gliwicach (woj. śląskie).
emiloos
Też mieszkam w Gliwicach :)
Mieszkam w Polkowicach w województwie dolnośląskim, 35 km. od Legnicy.
Mieszkam w Krzyżu Wlkp, woj. Wielkopolskie, kraina świeżego powietrza i królestwo grzybów.Oczywiście okolice Krzyża Wlkp.Wspaniały teren do spływów kajakowych CZYŚCIUTKĄ rzeką Drawą.A lasy...........?? Marzenie !
W Krzyżu często bywam,ale głównie na dworcu PKP :))) Pochodzę z Człopy.Obecnie mieszkam w Siedlcach.
Witam więc serdecznie krajankę. Faktycznie to tylko 30 km do Człopy.Teraz główna ulica zmieniona. Pięknie wykonana z rozjazdem do Wałcza i Tuczna.Zapraszam na kawę, zamiast stać na stacji.Mam 300 m do stacji.
Dziekuje za zaproszenie, być może kiedyś skorzystam:)))
w krzyżu często bywał mój tata - marynarz słodkich wód
Ja mieszkam nie daleko Ciebie Ryniu, bo w Jaworze
To ładna okolica, tylko niebezpiecznie - te tąpnięcia w kopalni. Pozdrawiam serdecznie
Ja też sie dopisze. Jestem z Kielc. Pozdrawiam Tina.
Ja jestem z Rudu Śląskiej woj. śląskie.Pozdrawiam Nelcia1958