Forum

Rozmowy wolne i frywolne

Mistyfikacja

• Autor: pandora Data: 2005-12-02 22:13:39

Muszę się do czegoś przyznać. Nie zrobiłam tego wcześniej, gdyż nie jestem tutaj żadną "osobistością", więc nie powinien tego nikt zauważyć. Od jakiegoś czasu porzuciłam mój idiotyczny nick "matyldusia" (który zresztą był wynikiem braku doświadczenia, że to już tak zostanie) i zamieniłam go na jak widać. Jeśli ktoś poczuł się wprowadzony w błąd, to bardzo przepraszam - nie to miałam na celu. Po prostu nie mogłam już patrzeć na to "-usia", bo żadna -usia ze mnie (raczej "-dziora").
     Mało to istotne dla Was, ale chciałam to wreszcie wyjaśnić, jeszcze raz przepraszam.
    pozdr. -p.

• Autor: dankarz Data: 2005-12-02 22:23:48

Nie powinnaś się przejmować tym jaki masz nick! to nie ma żadnego znaczenia , właściwie twój drugi lepiej brzmi ale to dla mnie nie ma szczególnego znaczenia, ale miłe jest to że powiadomiłaś Wżetowców o tym pozdrawiam cię serdecznie dankarz

• Autor: till Data: 2005-12-02 22:47:38

Faktycznie tak chyba jest lepiej . Matyldusia nijak nie pasowała mi do konkretnych , czasami zadziornych tekstów .
    Poza tym zastanawiałam sie , co sie dzieje z Matyldusią , a tu proszę , wszystko jasne . Fajnie , ze wyjaśniłaś. Pozdrawiam. Till

• Autor: Kasia cz Data: 2005-12-03 04:03:22

pandora czy matyldusia dla mnie nie ma to znaczenia i jedno i drugie jest ok pozdrawiam:-)

Przejdź do pełnej wersji serwisu