Forum

Gawędy o jedzeniu

lista uzykownikow.

• Autor: marinik Data: 2005-12-03 13:33:43

Watek o zawodach i skad jestesmy nasunal mi mysl, ze moze warto by bylo stworzyc liste uzytkownikow???? Na innych forach bywa podobna opcja. Wiem- masa nas jest, ale moze daloby sie wyswietlac w kolejnosci wg aktywnosci, lub ilosci informacji, ktore uzytkownik jest sklonny o sobie podac?????

• Autor: Sweetya Data: 2005-12-03 13:55:28

Popieram

• Autor: jasia Data: 2005-12-03 15:06:48

Lub po prostu alfabetycznie

• Autor: pika15 Data: 2005-12-03 15:49:01

super.

• Autor: siabasia Data: 2005-12-03 19:21:13

Fajna sprawa ale pewno się nie sprawdzi. Obym się myliła. Raz o sobie napisałam, może niefortunnie i źle to zostało odebrane. Pisałam z sympatią o swojej pracy i przez jedną z użytkowniczek zostałam chyba źle odebrana. Przykro mi. No , z drugiej strony powinnam się chyba cieszyć że choć jedna osoba zainteresowała się moją wypowiedzią ( wypowiedź miała być dowcipna, z przymróżeniem oka, ale niestety nie była, brakło mi polotu najprawdopodobniej, czy co)

• Autor: Marla Data: 2005-12-06 16:56:27

Dobry pomysł-łatwiej byłoby wtedy również znaleźć przepisy konkretnego użytkownika

• Autor: ABA Data: 2006-01-12 20:46:47

Nie popieram tego pomysłu dopóki forum jest dostępne dla wszystkich gapiów. Gdyby było tylko dla zalogowanych czyli swoich to co innego. Już kiedyś na forum proponowałam by nasze często bardzo prywatne wypowiedzi były dostępne tylko dla zalogowanych. Wiekszość poparła i na tym się skończyło. Inna moja i nie tylko, prośba też spaliła na panewce. Dlatego nie mam juz żadnej prośby, by nikogo nie obarczać nadmiarem pracy. Na forum możemy sobie pogadać ogólnie czyli o niczym.

• Autor: bahus Data: 2006-01-13 12:31:19

Użytkownik ABA napisał w wiadomości:
    > Nie popieram tego pomysłu dopóki forum jest dostępne dla wszystkich gapiów.
    > Gdyby było tylko dla zalogowanych czyli swoich to co innego. Już kiedyś na
    > forum proponowałam by nasze często bardzo prywatne wypowiedzi były dostępne
    > tylko dla zalogowanych. Wiekszość poparła i na tym się skończyło. Inna moja i
    > nie tylko, prośba też spaliła na panewce. Dlatego nie mam juz żadnej prośby,
    > by nikogo nie obarczać nadmiarem pracy. Na forum możemy sobie pogadać ogólnie
    > czyli o niczym
    .

A czym się różni "zalogowany" od "gapiącego się" Przecież każdy może się zalogować jak chce i ile razy chce. Czyż zalogowany to już "swój"? Oj nie sądzę. Jako moderator wiem, że sporo osób jest zalogowanych pod wieloma nickami.
    Bahus

• Autor: ABA Data: 2006-01-13 20:37:52

Wiesz Bordziu dzisiaj niestety nie miałam najlepszego dnia i wchodząc na WZ liczyłam na złe wiadomości, a tu buzia mi się roześmiała jak przeczytałam Twoją odpowiedź. Dzięki za poczucie humoru, które i mnie się udzieliło.

Przejdź do pełnej wersji serwisu