O ile ja wiem , młynki do pieprzu są ręczne. Pieprz ma najlepszy aromat, gdy jest świeżo zmielony, ale nie wiem , czy młynkiem elektrycznym. Może się mylę, nie na wszystkich nowościach się znam. Czy twoja teściowa, nie podała innej alternatywy na prezent dla siebie? Zastanów się jasia
polecam zajrzeć w sklepach internetowych i na aukcjach ( z reguły większość takich artykułów jest nowiutka). Ja osobiście kupuję na allegro. Masz duży wybór i możesz wybrać sobie produkt o odpowiedniej klasie i cenie. Na przesyłkę poczekasz około 1-2 dni. Ja jestem zadowolona z takich zakupów.
czy ktoś z Was wie gdzie coś takiego można kupić (w Wa-wie)?? teściowa sobie zażyczyła na prezent ;-)))
O ile ja wiem , młynki do pieprzu są ręczne.
Pieprz ma najlepszy aromat, gdy jest świeżo zmielony, ale nie wiem , czy młynkiem elektrycznym.
Może się mylę, nie na wszystkich nowościach się znam.
Czy twoja teściowa, nie podała innej alternatywy na prezent dla siebie?
Zastanów się
jasia
Takie młynki napewno dostaniesz kupić w dużych hipermarketach, przynajmiej u nas tzn. na śląsku widziałam takie młynki. Pozdrawiam
może nie elektryczne , ale na baterie - takie są - pozdrawiam irenka
A bateria to nie elektryczna? Nie dostarcza prądu?
Bahus
polecam zajrzeć w sklepach internetowych i na aukcjach ( z reguły większość takich artykułów jest nowiutka). Ja osobiście kupuję na allegro. Masz duży wybór i możesz wybrać sobie produkt o odpowiedniej klasie i cenie. Na przesyłkę poczekasz około 1-2 dni. Ja jestem zadowolona z takich zakupów.