Gosiu, jeśli mogłabyś mi pomóc napisać miłe życzenia swiąteczne po włosku , byłabym wdzięczna . Przyjaźnimy sie z rodziną z Como , porozumiewamy sie po angielsku , bo mój włoski jest rozpaczliwy, a ich polski , hmmmmm, kupili słownik włosko-polski...Pozdrawiam i mam nadzieję , ze sie odezwiesz ...
Tanti Auguri di felicita ....- jest świetne , bardzo Gosiu dziękuję . Milena i Renato niewątpliwie bedą zadowoleni , ze wzrósł nam stopień porozumienia...jakze się rozczarują przy pierwszym telefonie...Ale co tam , na Święta nawet zwierzęta mówią ludzkim głosem!!! Pozdrawiam Cię , moja prywatna tłumaczko.
Gosiu, jeśli mogłabyś mi pomóc napisać miłe życzenia swiąteczne po włosku , byłabym wdzięczna . Przyjaźnimy sie z rodziną z Como , porozumiewamy sie po angielsku , bo mój włoski jest rozpaczliwy, a ich polski , hmmmmm, kupili słownik włosko-polski...Pozdrawiam i mam nadzieję , ze sie odezwiesz ...
...juz spiesze z pomoca:
Tanti Auguri di felicita ....- jest świetne , bardzo Gosiu dziękuję . Milena i Renato niewątpliwie bedą zadowoleni , ze wzrósł nam stopień porozumienia...jakze się rozczarują przy pierwszym telefonie...Ale co tam , na Święta nawet zwierzęta mówią ludzkim głosem!!!
Pozdrawiam Cię , moja prywatna tłumaczko.
Ciesze sie, ze moglam Ci pomoc! Polecam sie na przyszlosc! Pozdrawiam!
Wybierz sobie, ktore Ci sie podoba najbardziej. Pozdrawiam!!!