Forum

Gawędy o jedzeniu

Kuchnia okazjonalna

  • Autor: emiloos Data: 2005-12-06 11:59:49

    Klio zapodała temat w innym wątku na temat wyeksponowania wątków dotyczących organizowania imprez i karmienia na nich ludzi: kolacje przy świecach, wesela, urodziny, rocznice... Może to jakoś rzeczywiście wyeksponować? Watków z takimi problemami jest dość sporo. Co o tym myślicie? Ja uważam że może to buć dobry pomysł: kuchnia okazjonalna czy jakoś tak... :P

    Emi

  • Autor: klio Data: 2005-12-06 12:12:49

    Emi myślę, że w każdej grupie znajdą się wątki "wieczne". Ja to widze tak: wątki, które są powielane (menu na imprezy, dowcipy, domowa aptecza, Ogłoszenie o spotkaniach forumowiczów itp.) wyciągnąć z listy wąktów "pod kreske" poprostu odzielić je tak by nie brały udziału w listowaniu (sortowaniu) wątków. Najlepiej by operacje (wydzielenie/ powracania wątka z/do listy ) takie mógł wykonywać moderator.
    Takie wątki znajdowałyby się na przykład pod pozostałymi. Nie wyciągałabym wątków poza grupę forum w której został założony.

    klio
    ~(*_*)~

  • Autor: Sweetya Data: 2005-12-06 12:14:12

  • Autor: emiloos Data: 2005-12-06 12:37:32

    Nie wiem czy lepiej je uzewnętrzniać czy wrzucić pod kreskę, wiem natomiast że fajnie byłoby gdyby były gdzieś wydzielone lub zaznaczone. Mogą być pod, nad, a nawet obok pozostałych byle były lepiej widoczne ;P Tu się chyba zgodzimy? To jest największa bolączka każdego forum - zakładanie postów na tematy które już kiedyś były poruszane. Nie da się tego wyeliminować zwłaszcza na takim wielkim forum ale nie przeszkadza nam to w szukaniu rozwiązań, które mogą się w jakiś sposób przyczynić do poprawy jego czytelności :)
    Pytanie: pod pozostałymi na każdej stronie czy pod całością? Co z dużą ilością tych tematów powracających?

Przejdź do pełnej wersji serwisu