Bigos z kapusty kiszonej i słodkiej.Kiszona nie była kwaśna jak smakowałm przed gotowaniem ale bigos jest kwaśny,Co można zrobić opócz dodania kapusty bo jak dodatm kapusty to jezcze mięso dojdzi i bedzie illość hurtowa.
Polecam powidła śliwkowe albo zwykły cukier, można go dodać nawet kilka łyżek i napewno smak się zmieni a cukier nie bedzie wyczuwalny. Czyżby to już bigos świąteczny? Pozdrawiam
Bigos z kapusty kiszonej i słodkiej.Kiszona nie była kwaśna jak smakowałm przed gotowaniem ale bigos jest kwaśny,Co można zrobić opócz dodania kapusty bo jak dodatm kapusty to jezcze mięso dojdzi i bedzie illość hurtowa.
Sprobuj dodac powidel sliwkowych .One lagodza smak i daja piekny kolor
Suszone śliwki też zdają egzamin...
Polecam powidła śliwkowe albo zwykły cukier, można go dodać nawet kilka łyżek i napewno smak się zmieni a cukier nie bedzie wyczuwalny. Czyżby to już bigos świąteczny? Pozdrawiam