Forum

Kuchenne porady

Za kwaśny bigos?

  • Autor: annli Data: 2005-12-07 10:44:39

    Bigos z kapusty kiszonej i słodkiej.Kiszona nie była kwaśna jak smakowałm przed gotowaniem ale bigos jest kwaśny,Co można zrobić opócz dodania kapusty bo jak dodatm kapusty to jezcze mięso dojdzi i bedzie illość hurtowa.

  • Autor: emssa Data: 2005-12-07 11:03:09

    Sprobuj dodac powidel sliwkowych .One lagodza smak i daja piekny kolor

  • Autor: klarax Data: 2005-12-07 13:22:14

    Suszone śliwki też zdają egzamin...

  • Autor: renataz36 Data: 2005-12-07 11:20:16

    Polecam powidła śliwkowe albo zwykły cukier, można go dodać nawet kilka łyżek i napewno smak się zmieni a cukier nie bedzie wyczuwalny. Czyżby to już bigos świąteczny? Pozdrawiam

Przejdź do pełnej wersji serwisu