To takoż jak i ja - w dowodzie mam niebieskie (bo gdy miałam 18 lat akurat takie były w modzie), naprawdę są szare w złote centki, ale bardzo dużo osób - z racji malowania i ubierania (uwielbiam zielony) uważa, że są zielone.
Na codzień mam zielone, w dowodzie mam zielone, w zwykłym świetle dziennym są bardzo jasne szaro-niebieskie, a latem w cieplym świetle prawie lazurowe.
Moje oczka to też jakieś takie różnokolorowe: czasami szare, czasami zielonkawe z domieszka żółtych plamek, czasami też niebieskawo-szarawe, a dowodzie mam wpisane niebieskie, bo babka nie wiedziała co w końcu wpisać :)
moje są ....czarne jak pokłady węgla pod ziemią, a tak wogóle sho... jestes nieco przebiegly hahaha a gdzie kolor twoich oczu????????????????? jeśli można spytac?
Ja mam zielono-żółte z szarą obwódką w związku z tym raz się wydaja zielone a raz niebieskie a raz wpadają w taki ciemno stalowy odcień. Dużo zależy od koloru sweterka i tego jak sie pomaluje bo złudzenia optyczne w moim przypadku dają dziwne efekty jeśli chodzi o kolor oczu.
Znamy już swoje daty urodzin, imienin, pogadaliśmy czym się kto zajmuje, gdzie mieszka i skąd pochodzi...
a jaki kolor oczu mają WuŻetOwcy?
pozdrawiam,
shiludek
\/
/..\
---o00- \-00o---
== shoffix ==
Moje sa szare, chociaż niektórzy twierdzą że zielone a w dowodzie mam niebieskie...
To takoż jak i ja - w dowodzie mam niebieskie (bo gdy miałam 18 lat akurat takie były w modzie), naprawdę są szare w złote centki, ale bardzo dużo osób - z racji malowania i ubierania (uwielbiam zielony) uważa, że są zielone.
Na codzień mam zielone, w dowodzie mam zielone, w zwykłym świetle dziennym są bardzo jasne szaro-niebieskie, a latem w cieplym świetle prawie lazurowe.
Taka słowiańska nasza przypadłość.
Moje oczy mają kolor zielony.
moje tez zielone
Moje oczka to też jakieś takie różnokolorowe: czasami szare, czasami zielonkawe z domieszka żółtych plamek, czasami też niebieskawo-szarawe, a dowodzie mam wpisane niebieskie, bo babka nie wiedziała co w końcu wpisać :)
Co jest , same koty ??? Niebieskooka Till
Ja dziwna jakas jestem. Każde oko mam inne. Jedno niebieskie, drugi piwne. Pozdrawiam
moj chlopak tez ma takie jedno niebieskie, a drugie piwne :D
i w które częściej zaglądasz? :))))
pozdrawiam,
shiludek
\/
/..\
---o00- \-00o---
== shoffix ==
"ale jak tu takiej Chince
spojrzeć prosto w oczy"
A.R.
p.
Szarozielone lub zielonoszare, niektórzy mówią, że też troche niebieskie.
A ja mam oczy niebieskie prawie granatowe też dziwne jakieś.
niebieskooka /błękitnooka/ almanka
mówią ,że czarne - a według mnie jak bardzo ciemne piwo
Użytkownik inka napisał w wiadomości:
> mówią ,że czarne - a według mnie jak bardzo ciemne piwo
A może jak kawa inka??
a jak się wściekasz to robią się czarne??
Użytkownik ekkore napisał w wiadomości:
> a jak się wściekasz to robią się czarne??
hahahahaha - podobno tak - przecież ja się prawie nie wściekam - czasem wściekła irenka
Moje oczy są typowo słowiańskie, czyli NIEBIESKIE :))
Moje oczy sa niebieskie.
Moje oczy są zdecydowanie niebieskie
ja rónież jestem posiadaczką niebieskich oczu
Ja również mam niebieskie ślepia, chociaż czasami czerwienieją (jak mnie szlag trafia i krew zalewa).
no oczy-wiście,że niebieskie!
A moje są szaro-niebieskie!
Oczy --piwne - mawiają, że życie dziwne
jasia
Moje oczy są szarozielone.
Boże.... już myślałam że jakiś odmieniec jestem z oczami w kolorze siakimś takim brązowawym, ufff :P
Ja mam jasne intensywnie niebieskie i niektórzy twierdzą że to zasługa szkieł kontaktowych.
A guzik prawda, bo noszę przezroczyste
Zdecydowanie piwne :-)
ja mam kocie takie zielone w centki:-D
Moje niebieskie podobno życie królewskie
moje są ....czarne jak pokłady węgla pod ziemią, a tak wogóle sho... jestes nieco przebiegly hahaha a gdzie kolor twoich oczu????????????????? jeśli można spytac?
Ja mam zielono-żółte z szarą obwódką w związku z tym raz się wydaja zielone a raz niebieskie a raz wpadają w taki ciemno stalowy odcień. Dużo zależy od koloru sweterka i tego jak sie pomaluje bo złudzenia optyczne w moim przypadku dają dziwne efekty jeśli chodzi o kolor oczu.
klio
~(*-*)~
Zdecydowanie PIWNE-I Życie dziwne !!!!!!
Moje są całkowicie czarne. To własnie one zaczarowały mojego ukochanego...
Na 100% piwne.
Szaro-niebieskie.Takie pospolite.
Moje sa zielone.
A ja mam zielone w brązowe malutkie kropeczki.