Forum

Kuchenne porady

pomocy

  • Autor: buziaczek13 Data: 2005-12-08 17:24:49

    Witam wszystkich na forum mam problem .Jeżeli kuię mak dam go zmielić u piekarza {żeby nie bawić się w domu } to on jest surowy .I niewiem co dalej mam z nim zrobic.Bo jeżeli się mieli go w domu to wiem że najpierw trzeba go spażyć a następnie mielić .Ale w moim przypadku to jak dalej postępować żeby był nie suchy i nie rozpadał się.Proszę o pomoc POZDRAWIAM

  • Autor: ABA Data: 2005-12-08 17:33:04

    Spytaj sie piekarza, który ci ten mak zmieli jak postępować z takim zmielonym makiem. On napewno to wie.

  • Autor: buziaczek13 Data: 2005-12-08 18:23:46

    Użytkownik ABA napisał w wiadomości:
    > Spytaj sie piekarza, który ci ten mak zmieli jak postępować z takim
    > zmielonym makiem. On napewno to wie.
    DZIĘKI

  • Autor: dankarz Data: 2005-12-08 17:56:55

    Oj Buziaczku proponuje żebyś jednak sama zaparzyła i zmieliła ten mak , to naprawde niewiele czasu zajmuje, tym bardziej ,że możesz zrobić to wcześniej i schować do lodówki pozdrawiam dankarz

  • Autor: buziaczek13 Data: 2005-12-08 18:21:16

    Dzięki ale za dużo mi nie pomogłaś lub pomogłeś.POZDRAWIAM

  • Autor: dorota40 Data: 2005-12-09 08:36:19

    Znalazłam przepis , w którym jest mowa o zmielonym maku, może to ci pomoże... http://wielkiezarcie.com/przepis13202.html

  • Autor: buziaczek13 Data: 2005-12-09 16:47:12

    Użytkownik dorota40 napisał w wiadomości:
    > Znalazłam przepis , w którym jest mowa o zmielonym maku, może to ci pomoże...
    > http://wielkiezarcie.com/przepis13202.html

    Bardzo dziękuję fajny nawet przepis.Z okazji zbliżających się ŚWIĄT życzę wszystkiego najlepszego,dużo zdrowia

Przejdź do pełnej wersji serwisu