Witam wszystkich na forum mam problem .Jeżeli kuię mak dam go zmielić u piekarza {żeby nie bawić się w domu } to on jest surowy .I niewiem co dalej mam z nim zrobic.Bo jeżeli się mieli go w domu to wiem że najpierw trzeba go spażyć a następnie mielić .Ale w moim przypadku to jak dalej postępować żeby był nie suchy i nie rozpadał się.Proszę o pomoc POZDRAWIAM
Użytkownik ABA napisał w wiadomości: > Spytaj sie piekarza, który ci ten mak zmieli jak postępować z takim > zmielonym makiem. On napewno to wie. DZIĘKI
Oj Buziaczku proponuje żebyś jednak sama zaparzyła i zmieliła ten mak , to naprawde niewiele czasu zajmuje, tym bardziej ,że możesz zrobić to wcześniej i schować do lodówki pozdrawiam dankarz
Użytkownik dorota40 napisał w wiadomości: > Znalazłam przepis , w którym jest mowa o zmielonym maku, może to ci pomoże... > http://wielkiezarcie.com/przepis13202.html
Bardzo dziękuję fajny nawet przepis.Z okazji zbliżających się ŚWIĄT życzę wszystkiego najlepszego,dużo zdrowia
Witam wszystkich na forum mam problem .Jeżeli kuię mak dam go zmielić u piekarza {żeby nie bawić się w domu } to on jest surowy .I niewiem co dalej mam z nim zrobic.Bo jeżeli się mieli go w domu to wiem że najpierw trzeba go spażyć a następnie mielić .Ale w moim przypadku to jak dalej postępować żeby był nie suchy i nie rozpadał się.Proszę o pomoc POZDRAWIAM
Spytaj sie piekarza, który ci ten mak zmieli jak postępować z takim zmielonym makiem. On napewno to wie.
Użytkownik ABA napisał w wiadomości:
> Spytaj sie piekarza, który ci ten mak zmieli jak postępować z takim
> zmielonym makiem. On napewno to wie.
DZIĘKI
Oj Buziaczku proponuje żebyś jednak sama zaparzyła i zmieliła ten mak , to naprawde niewiele czasu zajmuje, tym bardziej ,że możesz zrobić to wcześniej i schować do lodówki pozdrawiam dankarz
Dzięki ale za dużo mi nie pomogłaś lub pomogłeś.POZDRAWIAM
Znalazłam przepis , w którym jest mowa o zmielonym maku, może to ci pomoże... http://wielkiezarcie.com/przepis13202.html
Użytkownik dorota40 napisał w wiadomości:
> Znalazłam przepis , w którym jest mowa o zmielonym maku, może to ci pomoże...
> http://wielkiezarcie.com/przepis13202.html
Bardzo dziękuję fajny nawet przepis.Z okazji zbliżających się ŚWIĄT życzę wszystkiego najlepszego,dużo zdrowia