Jestem tutaj po raz pierwszy , uwazam że strona jest super, nawet nie sądziłam że cos takiego extra moge znaleźć. Napewno proponwane przepisy będą dla mnie nie tylko wspaniałą lekturą ale postaram sie z nich korzystać w mojej kuchni POZDRAWIAM PICOLA
To prawda. Strona jest swietna. Ja juz kilka przepisow wyprobowalam i jestem zadowolona. Podoba mi sie tez to, ze mozna tak po prostu z kims pogadac i wymienic sie doswiadczeniami. Pozdrawiam
Witam .No to wpadłaś Jesteś już uzależniona tak jak i ja .Nie ma dnia żebym Tu nie zaglądneła chociaż na małą chwilkę i naprawde zawsze warto! Pozdrawiam.
Aż mi wstyd się przyznać, ale ja żeby wejść na stronę ( i mieć święty spokój przy tym ) przychodzę do pracy pół godziny przed czasem :-))))) Dobrze, że nikt o tym nie wie :-))))
Święta prawda że uzależnia, jak mam tylko wolną chwilkę juz jestem na WŻ och jeszcze jedno uzależnienie mniej groźne niż papierochy ale zawsze uzależnienie pozdrowienia i witamy nowych dankarz
Jestem tutaj po raz pierwszy , uwazam że strona jest super, nawet nie sądziłam że cos takiego extra moge znaleźć. Napewno proponwane przepisy będą dla mnie nie tylko wspaniałą lekturą ale postaram sie z nich korzystać w mojej kuchni
POZDRAWIAM PICOLA
To prawda. Strona jest swietna. Ja juz kilka przepisow wyprobowalam i jestem zadowolona. Podoba mi sie tez to, ze mozna tak po prostu z kims pogadac i wymienic sie doswiadczeniami. Pozdrawiam
Witam w imieniu wszystkich WŻ-towców. :))
Strone poleciła mi koleżanka i tak ją polubiłam, że zaglądam tutaj codziennie i baardzo często korzystam z zamieszczonych przepisów.
Witam .No to wpadłaś Jesteś już uzależniona tak jak i ja .Nie ma dnia żebym Tu nie zaglądneła chociaż na małą chwilkę i naprawde zawsze warto!
Pozdrawiam.
To prawda. Ta strona wciąga jak trójką bermudzki. Nie ma dnia żebym tu nie zajrzała. A jak ja to lubię...
Ja też:)
To prawda strona jest świetna. Polecam ja wszystkim znajomym. A jak uzależnia...
Aż mi wstyd się przyznać, ale ja żeby wejść na stronę ( i mieć święty spokój przy tym ) przychodzę do pracy pół godziny przed czasem :-))))) Dobrze, że nikt o tym nie wie :-))))
Święta prawda że uzależnia, jak mam tylko wolną chwilkę juz jestem na WŻ och jeszcze jedno uzależnienie mniej groźne niż papierochy ale zawsze uzależnienie pozdrowienia i witamy nowych dankarz