Z pomyslu kolezanki i jej pomoca zrobilysmy w dwa wieczory, taki oto wypiek: A "chwale" sie nim, dlatego, iz mam nadzieje, ze ktos wykorzysta ten pomysl.
Krista nie wiem jak to zrobiłyście z koleżanką ale wygląda imponująco brawo pozdrawiam dankarz
A co to jest?
To jest tort, tylko z nietypowych skladnikow,,,,
No właśnie! Uchyl rąbka tajemnicy!
super pomysł:))) wykorzystam napewno.....
A czy to aby nie pampersy???
Super torcik pampersowy.
No to trafiłyście, Angela i Gena brawo ja myślałam o czymś innym pozdrowienia dankarz
Tak, to torcik z pieluszek, weszlo ich tam ok. 200, testowanie tortu zacznie sie po polowie stycznia. A tutaj sprawdzanie co i jak..................
Super pomysl!!! Podziwiam ludzi z polotem, pomyslowych i artystyczne dusze!!! Jestes super!
Świetny pomysł. Gratululuję.
Dla mnie BOMBAjasia
Super!!!!!!!!!!Pozdrawiam Cię
A ja gratuluję tego "prawdziwego wypieku" (chyba mnie oczy nie myla - jeśli to jestes Ty Krista) i zycze szczęśliwego rozwiązania.
Na zdjeciu jest moja corka, a to byl prezent dla niej z okazji "baby shower". Ja tez sie bardzo ciesze i mam nadzieje, ze wszystko bedzie dobrze. Pozdrawiaqm i dziekuje wszystkim za zyczenia i pozdrowienia.
To już wkrótce....Szczęśliwego rozwiązania!!!To wielkie wydarzenie i olbrzymia radość;)))Pozdrówka!
Jakie to ludzie mają wsapaniałe pomysły.Super
Z pomyslu kolezanki i jej pomoca zrobilysmy w dwa wieczory, taki oto wypiek:
A "chwale" sie nim, dlatego, iz mam nadzieje, ze ktos wykorzysta ten pomysl.
Krista nie wiem jak to zrobiłyście z koleżanką ale wygląda imponująco brawo pozdrawiam dankarz
A co to jest?
To jest tort, tylko z nietypowych skladnikow,,,,
No właśnie! Uchyl rąbka tajemnicy!
super pomysł:))) wykorzystam napewno.....
A czy to aby nie pampersy???
Super torcik pampersowy.
No to trafiłyście, Angela i Gena brawo ja myślałam o czymś innym pozdrowienia dankarz
Tak, to torcik z pieluszek, weszlo ich tam ok. 200, testowanie tortu zacznie sie po polowie stycznia.
A tutaj sprawdzanie co i jak..................
Super pomysl!!! Podziwiam ludzi z polotem, pomyslowych i artystyczne dusze!!! Jestes super!
Świetny pomysł. Gratululuję.
Dla mnie BOMBA
jasia
Super!!!!!!!!!!Pozdrawiam Cię
A ja gratuluję tego "prawdziwego wypieku" (chyba mnie oczy nie myla - jeśli to jestes Ty Krista) i zycze szczęśliwego rozwiązania.
Na zdjeciu jest moja corka, a to byl prezent dla niej z okazji "baby shower". Ja tez sie bardzo ciesze i mam nadzieje, ze wszystko bedzie dobrze. Pozdrawiaqm i dziekuje wszystkim za zyczenia i pozdrowienia.
To już wkrótce....Szczęśliwego rozwiązania!!!To wielkie wydarzenie i olbrzymia radość;)))Pozdrówka!
Jakie to ludzie mają wsapaniałe pomysły.Super