Forum

Kuchenne porady

Danie popisowe!

• Autor: hiacynta Data: 2005-12-09 19:51:17

Napiszcie proszę, jakie macie sztandarowe danie popisowe, na myśl którego u znajomych pojawia się efekt Pawłowa?
    Jeśli chodzi o moje- możecie obejrzeć w przepisach użytkownika (hiacynta).
    Pozdr.

• Autor: mada-chicago Data: 2005-12-09 20:02:43

hiacynto, udostepnij swoj przepis:):):)

• Autor: hiacynta Data: 2005-12-09 21:12:39

No właśnie się popisałam podając namiar na moje przepisy użytkownika. Są tam-wysokouzależniające ciasto cebulowe, sałatka z gruszką, orzechami i rokpolem, tosty bananowe i własnej konstrukcji sałata z kalarepką... Parę innych też mogłabym dorzucić ale odkąd zaprzyjaźniłam się z Wielkim żarciem skończyłam z eksperymentami własnymi, wykorzystuję wytestowane przez innych. Teraz znajomi pytają co nowego z WŻ serwuję?

• Autor: till Data: 2005-12-09 21:24:57

Hiacynto , w każdym swoim przepisie w Edycji przepisu musisz zaznaczyć opcję <udostępnij przepis>. Inaczej nikt poza Toba nie ma dostępu do Twoich przepisów. Pozdrawiam

• Autor: Uretan Data: 2005-12-10 18:50:46

HIACYNTOOO! Przyłączam się do wniosku Till. Podnieciło mnie szczególnie ciasto cebulowe. Żebyśmy mogli zobaczyć Twoje przepisy musisz zrobić edycję każdego i kliknąć w kwadracik obok nazwy potrawy który to kwadracik decyduje o jej UDOSTĘPNIENIU. Bez tego nikt nie może zobaczyć przepisu. A ja już się ślinię w oczekiwaniu na możliwość poznania się ze wspomnianym na wstępie ciastem. Pozdrówka

• Autor: till Data: 2005-12-09 20:03:43

http://wielkiezarcie.com/forum_watek.php?id=23069&post=23069&offset=360.
    trochę tu znajdziesz . Pozdrawiam.

• Autor: Wróbelek Data: 2005-12-10 18:10:05

jeśłi chodzi o gotowanie nie mogę się pochwalić jakimiś wielkimi sukcesami ale jeśli chodzi o wypieki to... http://wielkiezarcie.com/przepis11903.html Jeszcze nigdy mnie nie zawiódł, wzbudza zachwyt i podziw, wielokrotnie na różne okazje miałam na ten serniczek zamówienia i wygrał dla mnie nawet konkurs na słodkości, taki mały bo mały ale zawsze:)

• Autor: renataz36 Data: 2005-12-10 21:47:02

Niestety nadal Twoje przepsi są dla nas niewidoczne zrb tak jak Ci opisano i podziel sie nimi z nami hiacynto, pozdrawiam

Przejdź do pełnej wersji serwisu