Śliczny. Uwielbiam wszystkie pieski, sama mam suczkę Kropkę, która też jest "po przejściach". Nie wyobrażam już sobie domu bez niej.Jest już z nami przeszło 7 lat i oby jak najdłużej.
W imieniu Bombiliuszka serdeczne dzieki za wszystkie komplementy. Nie wyobrazam sobie domu bez czteronoznego przyjaciela. Bardzo mi sie spodobalo jakiego Skojazenia uzyla Tucha ;-)) Ja jak na to zdjecie patrze to zawsze mowie - James Bond.
A to pare zdjec z biwakow. Uwielbia biwakowanie, oczywiscie jak i jego wlasciciele.
Ile twój pies waży? Myślę, że jest duży., ze zdjęć nie widać. Bo mój to jakieś 90 kg. A może i więcej? Dawno go nie ważyłam , bo nie mam gdzie. A za duży ,żeby go wziąść na ręce. Ja na mojego psa mówię, że to mały konik. jasia
Ja widzę, że ten psina jest smutny. Ale ładny, grzeczny i układny. Potrzebujący serca. na pewno dostaje wiele miłości od właścicieli. ale ciągle czegoś chce.Cały czas ...
To jest nasz kochany piesek ktory jest juz z nami od 5 lat. Wzielismy go ze schroniska jak mial pol roku.
ha ha - jak tylko w tytule watku zobaczylem jego imie to wiedzialem ze to osobistosc niezwykla
dobrze mu z pyska patrzy :)
wesoły psiurek, wesołe oczka ...:)
Piękny psiak.
Jesteście szczęściarzami, że macie takiego ślicznego psa.
Myślę, że zasługuje na takie miano?
jasia
no i jak tu się obejść bez psiej miłości ? czy ktoś potrafi? - bo ja nie - irenka
ja też nie irenko, fajny ten psiak i sympatycznie mu z pyska patrzy, inka21
Śliczny. Uwielbiam wszystkie pieski, sama mam suczkę Kropkę, która też jest "po przejściach". Nie wyobrażam już sobie domu bez niej.Jest już z nami przeszło 7 lat i oby jak najdłużej.
Tak imie jak i wygląd ma imponujące, śliczny piesek.
Sliczny piesek moje kolezanka tez ma takiego,tzn.tej samej rasy bardzo madre sa te pieski
W imieniu Bombiliuszka serdeczne dzieki za wszystkie komplementy. Nie wyobrazam sobie domu bez czteronoznego przyjaciela. Bardzo mi sie spodobalo jakiego Skojazenia uzyla Tucha ;-)) Ja jak na to zdjecie patrze to zawsze mowie - James Bond.
A to pare zdjec z biwakow. Uwielbia biwakowanie, oczywiscie jak i jego wlasciciele.
Ile twój pies waży?
Myślę, że jest duży., ze zdjęć nie widać. Bo mój to jakieś 90 kg. A może i więcej?
Dawno go nie ważyłam , bo nie mam gdzie. A za duży ,żeby go wziąść na ręce.
Ja na mojego psa mówię, że to mały konik.
jasia
Jasiu, Bombiliusz wazy okolo 20-25 kg. W sumie to nie jest taki duzy tylko moze zblizenia sprawiaja takie zludzenie.
Ja widzę, że ten psina jest smutny. Ale ładny, grzeczny i układny. Potrzebujący serca. na pewno dostaje wiele miłości od właścicieli. ale ciągle czegoś chce.Cały czas ...
siabasia
Bombiliusz jes nadzwyczaj wesolym psem, tylko jak pozuje do zdjec to sie zaraz robi powazny.
może ktoś mi podpowie.. chciałam wstawić zdjęcie i niestety nie wyszło...
a mial być pies z kotem ;-)
przeczytaj ten temat: Jak wstawić zdjęcie na stronie WŻ - ilustrowany kurs!
pozdrawiam,
shiludek
\/
/..\
---o00- \-00o---
== shoffix ==
Jest piekny i troche podobny do mojej suni
Ale fajne, no i troche podobny.