Zupełnie nie rozumiem co się dzieje. Nawet sie wylogowałam i zalogowałam ponownie żeby sprawdzić, no i u mnie wszystkie zdjęcia są. Może ktoś pomoże i podpowie przyczynę
U mnie też widać tylko jeden witrażyk. Piękny. U mnie przygotowania do świąt. Na razie robię karteczki z życzeniami. Jeżeli podasz swój adres na maila lub gg to bardzo chętnie do Ciebie wyślę.
Kika witaj, chciałbym Ci podpowiedzieć jeszcze coś dodatkowo. Moja żona będąc na spotkaniu emerytów nad morzem, otrzymała od nieznajomej pani kamyki zbierane nad morzem. Były to płaskie małe kamienie na których ta pani maluje lakierem do paznokci aniołki. Takie podobne jak malujesz Ty na witrażu.Kamyki te maluje i rozdaje od 25 lat. Pochodzi ona z okolic Krakowa.Postaram się jutro zrobić zdjęcia i pokaże je tutaj.Mówiła, że to na szczęście. Ponieważ mieszkasz nad morzem , nie ma żadnego problemu aby znależć takie kamyki. Może Cię to zainteresuje.
Lajan, myślę że to super pomysł, ale ja robię takie rzeczy dla przyjemności. Nie umiałabym handlować. Do tego trzeba mieć tzw. smykałkę. No i chyba nie byłoby już tego uroku, bo po jakimś czasie przestałabym w to wkładać serce, a robiłabym na akord.
Rzeczywiście, nie chodzi o handel, a ja nie wiedzieć czemu tak zrozumiałam. Ale tak jak już pisałam - pomysł jest super i nigdzie nie napisałam, że nie skorzystam.......
Rzeczywiście bardzo ładne. Podziwiam ludzi, którzy mają własne pomysły. Z taka fantazja nie można się nudzić. Pozdrowienia dla Ciebie i Twojej zdolnej znajomej.
Ech! Ja jeszcze muszę poczekać na ubieranie choinki. Chetnie bym już usiadła pod takim drzewkiem. Witrażyki bardzo mi sie podobają. Gratuluję zdolności. Pozdrawiam :-)
A czy farby Window Art są równie dobre? Waham się od dłuższego czasu i nie mogę się zdecydować, czy kupić czy nie. Ile masz kolorów? Słyszałam, że nie można tych farb ze sobą mieszać.
Muszę przyznać, że nie słyszałam nigdy o nie mieszaniu farb. Ja mieszam najróżniejsze. Niektóre są bardziej gęste, inne rzadsze. mi to w niczym nie przeszkadza. Nie tylko, że używam farb różnych firm do namalowania jednego obrazka, ale też mieszam je na jednym kawałeczku, żeby tworzyć cienie. Niczym się nie przejmuj, z farbami jak z jedzeniem. Jednemu coś smakuje, inny nie chce tego jeść.
A więc decyzja zapadła. Mam kuku na muniu na punkcie robótkowania róznego, więc chyba Pampas pobłażliwie wysłucha pytania związanego z zakupem kolejnych farbek. Mam nadzieję, że pobłażliwie. Jeśli nie, to niech lepiej nie patrzy, co będę wyrabiać. I nie pyta, ile te farbki kosztują, hihihi
A to moje witrażyki
Szkoda że widzę tylko jeden-ale jest prześliczny!!!Podziwiam;)))
Ojej, u mnie wyświetla 5 obrazków: dwie choinki (jedna trochę ciemniejsza ale za to z lampkami zapalonymi) i 3 witrażyki. Chyba jakaś cenzura?
ja też mam tylko jeden ale jak klikam na krzyżyk , który sie pojawia to chce pobierać pliki , no i nic z tego bo cos oczywiście popsułam dankarz
Zupełnie nie rozumiem co się dzieje. Nawet sie wylogowałam i zalogowałam ponownie żeby sprawdzić, no i u mnie wszystkie zdjęcia są.
Może ktoś pomoże i podpowie przyczynę
U mnie widać tylko jedno zdjęcie ale za to bardzo ładny witrażyk :-)
Ja też widze tylko jeden!
U mnie też widać tylko jeden witrażyk. Piękny. U mnie przygotowania do świąt. Na razie robię karteczki z życzeniami.
Jeżeli podasz swój adres na maila lub gg to bardzo chętnie do Ciebie wyślę.
annawyluda@o2.pl
kika.gd@gazeta.pl
Kika witaj, chciałbym Ci podpowiedzieć jeszcze coś dodatkowo. Moja żona będąc na spotkaniu emerytów nad morzem, otrzymała od nieznajomej pani kamyki zbierane nad morzem. Były to płaskie małe kamienie na których ta pani maluje lakierem do paznokci aniołki. Takie podobne jak malujesz Ty na witrażu.Kamyki te maluje i rozdaje od 25 lat. Pochodzi ona z okolic Krakowa.Postaram się jutro zrobić zdjęcia i pokaże je tutaj.Mówiła, że to na szczęście. Ponieważ mieszkasz nad morzem , nie ma żadnego problemu aby znależć takie kamyki. Może Cię to zainteresuje.
Lajan, myślę że to super pomysł, ale ja robię takie rzeczy dla przyjemności. Nie umiałabym handlować. Do tego trzeba mieć tzw. smykałkę. No i chyba nie byłoby już tego uroku, bo po jakimś czasie przestałabym w to wkładać serce, a robiłabym na akord.
Kika, myślę, że Lajanowi nie chodziło o handel.
Choinka super
jasia
Rzeczywiście, nie chodzi o handel, a ja nie wiedzieć czemu tak zrozumiałam. Ale tak jak już pisałam - pomysł jest super i nigdzie nie napisałam, że nie skorzystam.......
KikaGD to są właśnie te kamyki, ona ich nie sprzedawała tylko rozdawała dyskretnie mówiąc , że to na szczęście.
Rzeczywiście bardzo ładne. Podziwiam ludzi, którzy mają własne pomysły. Z taka fantazja nie można się nudzić. Pozdrowienia dla Ciebie i Twojej zdolnej znajomej.
Próbuje jeszcze raz
Witrażyki piękne , malujesz pewnie farbami window color , ja już też mam sporą kolekcję ,maluję takimi farbami obrazki od kilku lat .Pozdrawiam.
Tak, tak - maluję farbami Window color.
Ech! Ja jeszcze muszę poczekać na ubieranie choinki. Chetnie bym już usiadła pod takim drzewkiem. Witrażyki bardzo mi sie podobają. Gratuluję zdolności. Pozdrawiam :-)
A czy farby Window Art są równie dobre? Waham się od dłuższego czasu i nie mogę się zdecydować, czy kupić czy nie.
Ile masz kolorów? Słyszałam, że nie można tych farb ze sobą mieszać.
Wkn
Muszę przyznać, że nie słyszałam nigdy o nie mieszaniu farb. Ja mieszam najróżniejsze. Niektóre są bardziej gęste, inne rzadsze. mi to w niczym nie przeszkadza. Nie tylko, że używam farb różnych firm do namalowania jednego obrazka, ale też mieszam je na jednym kawałeczku, żeby tworzyć cienie. Niczym się nie przejmuj, z farbami jak z jedzeniem. Jednemu coś smakuje, inny nie chce tego jeść.
A więc decyzja zapadła. Mam kuku na muniu na punkcie robótkowania róznego, więc chyba Pampas pobłażliwie wysłucha pytania związanego z zakupem kolejnych farbek.
Mam nadzieję, że pobłażliwie. Jeśli nie, to niech lepiej nie patrzy, co będę wyrabiać. I nie pyta, ile te farbki kosztują, hihihi
W kioskach jest taka gazetka Window Color z przeróżnymi szablonami do malowania. Polecam.
Dzieki, ale mam całą mase szablonów i kilka pomysłów. Zresztą Internet jest pełen rysunków, które można wykorzystac do Window Art.
Najlepiej kup jemu pod choinkę, to i tak ci je odda....hihi
jasia