Pilny Żarłoczek gdy wstanie, nie szykuje zaraz śniadanie, tylko do kompa spokojnie siada, najpierw z innymi sobie pogada. Dokładnie stronki przegląduje, czyta wiadomości i odpisuje. Nikt czytaniem czasu nie zmarnuje, są dobre przepisy, to je zrealizuje. Takie przepisy to w sobie mają, na dobry obiad podpowiedz dają. Nie musimy czynić starania, co dzisiaj rodzinie mamy do podania. Mam jednak prośbę moi mili, byście na stronkach częściej gościli. Może ktoś się jeszcze pokusi, i nam napisze co zrobić musi? Wspólnie radę znajdziemy, i może komuś pomożemy?
Drogi Lajanie , niestety nie potrafie rymować tak pięknie jak Ty, śniadań nie jadam a przy kompie siedze od rana troche z racji pracy a na str WŻ jestem prawie co godzinę pozdrawiam cię serdecznie dankarz
Pilny Żarłoczek gdy wstanie,
nie szykuje zaraz śniadanie,
tylko do kompa spokojnie siada,
najpierw z innymi sobie pogada.
Dokładnie stronki przegląduje,
czyta wiadomości i odpisuje.
Nikt czytaniem czasu nie zmarnuje,
są dobre przepisy, to je zrealizuje.
Takie przepisy to w sobie mają,
na dobry obiad podpowiedz dają.
Nie musimy czynić starania,
co dzisiaj rodzinie mamy do podania.
Mam jednak prośbę moi mili,
byście na stronkach częściej gościli.
Może ktoś się jeszcze pokusi,
i nam napisze co zrobić musi?
Wspólnie radę znajdziemy,
i może komuś pomożemy?
Drogi Lajanie , niestety nie potrafie rymować tak pięknie jak Ty, śniadań nie jadam a przy kompie siedze od rana troche z racji pracy a na str WŻ jestem prawie co godzinę pozdrawiam cię serdecznie dankarz
Żaden Żarłoczek rano nie wstaje? Ciekawe ? Pewnie , to co robicie?
Jak to żaden? A ja to co! wstaje rano i jestem na WŻ pozdrawiam dankarz
Ja też. Wstaję, parzę sobie kawę i włączam komputer. Od razu wchodzę na WŻ.
Jestem tu cały czas .hahahahahahahaha
A spacer? a bieganie i zrzucanie sadełka to robisz przed kompem?
Lajanku już niedługo czwartek. W tym tygodniu mogę z Tobą pobiegać. Ty po parku, a ja po sklepach.
Może nas tutaj więcej będzie takich, którzy lubią biegać po sklepach.