Na wieczerzę wigilijną wiadomo co przygotować, to już tradycja i każdy ma swoje przepisy. Ale co na święta. tak aby można było podgrzać i położyć na stole. Odkąd prowadzę własną kuchnię, w święta nie ma typowych obiadów. Ale co zrobić?. Może macie jakieś pomysły. Pozdrawiam.
zamiast pisać jak to u mnie wygląda poprostu napiszę że u nas jest tak samo. Chociaż krokiety robione z naleśników. Zresztą już są zrobione i zamrożone. tak więc na wigilię(te z kapustą) i na święta(te z mięsem) wystarczy je odmrozić i podgrzać.
Na wieczerzę wigilijną wiadomo co przygotować, to już tradycja i każdy ma swoje przepisy. Ale co na święta. tak aby można było podgrzać i położyć na stole. Odkąd prowadzę własną kuchnię, w święta nie ma typowych obiadów. Ale co zrobić?. Może macie jakieś pomysły.
Pozdrawiam.
Krokiety z wafla - to mnie interesuje. uchyl rąbka tajemnicy.
Dzięki, zaraz sprawdzam przepisy.
Pozdrawiam.
zamiast pisać jak to u mnie wygląda poprostu napiszę że u nas jest tak samo. Chociaż krokiety robione z naleśników. Zresztą już są zrobione i zamrożone. tak więc na wigilię(te z kapustą) i na święta(te z mięsem) wystarczy je odmrozić i podgrzać.