Większość z Was zachwala majonez kielecki .. Kupiłam taki ze Społem Kielce ul.Mielczarskiego93-95 i nie wierzę, że większości z Was on smakuje, pewnie polecacie inny? Ten mój jest strasznie kwaśny-ocet jest w nim bardzo wyczuwalny(mam na myśli smak i zapach)fuj...
Marlus, ja tu za granica nie pamietam jak dokladnie opisac ten NAJPYSZNIEJSZY majonez kielecki (taka jest jego nazwa) ale pamietam, ze ma zielona zakretke i wogole jest w takiej zielonkawej kolorystyce utrzymany ... Ach jak mi go tu brakuje! Sciskacze Mrru
Czyli niestety kupiłam ten właściwy? Myślałam, że to jednak pomyłka!Macie jednak rację jest to rzecz gustu.U mnie jednak numerem jeden pozostanie Hellmanns Babuni i Motyl, no może jeszcze Hellmanns z oliwą z oliwek
Moim skromnym zdaniem Kętrzyński ostatnio zmienił smak na gorsze.Ma mocno wyczuwalny kwasny smak octu.Właśnie zastanawiam się jaki na święta kupić do sałatki.Niestety Kieleckiego u nas nie uświadczysz.
To jest ten prawdziwy kielecki (przynajmniej taki w sąsiedniej Małopolsce mamy) i u mnie w domu (plus u rodziców i teściów) wszyscy za nim przepadamy - właśnie z powodu tej ostrości. p.
Większość z Was zachwala majonez kielecki .. Kupiłam taki ze Społem Kielce ul.Mielczarskiego93-95 i nie wierzę, że większości z Was on smakuje, pewnie polecacie inny? Ten mój jest strasznie kwaśny-ocet jest w nim bardzo wyczuwalny(mam na myśli smak i zapach)fuj...
Masz racje tenmajonez kielecki jest niedobry-bardzo kwaśny.
Marlus,
ja tu za granica nie pamietam jak dokladnie opisac ten NAJPYSZNIEJSZY majonez kielecki (taka jest jego nazwa) ale pamietam, ze ma zielona zakretke i wogole jest w takiej zielonkawej kolorystyce utrzymany ... Ach jak mi go tu brakuje!
Sciskacze
Mrru
dla mnie najlepszy jest kielecki - ale każdy ma inny smak
Masz rację! Ja też wolę kielecki, ale to oczywiście rzecz gustu! Pozdrawiam!
Najlepszy majonez to jest ,,winiary,,
Dla mnie też najlepszy jest kielecki. Inne są mdławe. Pozdrawiam Tina.
Czyli niestety kupiłam ten właściwy? Myślałam, że to jednak pomyłka!Macie jednak rację jest to rzecz gustu.U mnie jednak numerem jeden pozostanie Hellmanns Babuni i Motyl, no może jeszcze Hellmanns z oliwą z oliwek
a ja lubie Hellmans babuni i real
najlepszy majonez, to ten który sama robię
jasia
Jakoś do mnie nie dotarła, ale mój znajomy kucharz, majonez robi z żółtek gotowanych.
Jadłam - pychotka
Dla mnie najlepszy to kętrzyński ale w warszawie niestetu go nie ma, więc moi wierni przyjaciele od czasu do czasu dostarczają mi.
Moim skromnym zdaniem Kętrzyński ostatnio zmienił smak na gorsze.Ma mocno wyczuwalny kwasny smak octu.Właśnie zastanawiam się jaki na święta kupić do sałatki.Niestety Kieleckiego u nas nie uświadczysz.
To jest ten prawdziwy kielecki (przynajmniej taki w sąsiedniej Małopolsce mamy) i u mnie w domu (plus u rodziców i teściów) wszyscy za nim przepadamy - właśnie z powodu tej ostrości.
p.
Winiary, dobre pomysły, dobry smak ;)
Tak, tak Winiary! Kieleckiego nie znalazłam ( a szukałam, daję słowo ).
Kieleckiego u nas w sklepach nie znalazłam. Bardzo lubię Świdnicki. Może być także dekoracyjny Winiary.