?p.
i co wieści niosą? Opowiedz... hihipozdrawiam,shiludek \/ /..\ ---o00- \-00o--- == shoffix ==
Eeeeee, lepiej nie ryzykować. Nie cierpię trzynastek....Co powiesz na chleb z dżemem? :D - pajda na poczcie :DSmacznego lalala :)pozdrawiam,shiludek \/ /..\ ---o00- \-00o--- == shoffix ==
@borgia:Zastanawiam się, czego od życia chcę... i gubię się co chwilę...może małe coś pomoże? ;)A specjalnie dla Ciebie z hiper-ekstra dodatkiem :)Nie pozwól mi, abym został tu;Nie pozwól mi znów się odwrócić;Pozwól tylko mi zabrać duszę swą;A ja się wzniosę..., podniosę...No bo muszę!Teraz wiesz?pozdrawiamshiludek \/ /..\ ---o00- \-00o--- == shoffix ==
Nie wiem czy to Twoje strofy. Są naprawdę piękne, takie liryczne i głębokie.
Jak sprawdzac czy ktos odpowiedział na nasze pytanie, czy jest na tej stronie jakis specjalny @ zeby czytac odpowiedzi ??
za bardzo nie rozumiem pytania :(((Jeżeli zadałaś pytanie na forum, to śledzisz wątek ze swoim pytaniem.Jeżeli zadałaś pytanie w komentarzu do przepisu, to śledzisz ten przepis i komentarze do niego.A specjalny @, ghmmmm? Oczy :-)pozdrawiam,shiludek \/ /..\ ---o00- \-00o--- == shoffix ==
?
p.
i co wieści niosą? Opowiedz... hihi
pozdrawiam,
shiludek
\/
/..\
---o00- \-00o---
== shoffix ==
Eeeeee, lepiej nie ryzykować. Nie cierpię trzynastek....
Co powiesz na chleb z dżemem? :D - pajda na poczcie :D
Smacznego lalala :)
pozdrawiam,
shiludek
\/
/..\
---o00- \-00o---
== shoffix ==
@borgia:
Zastanawiam się, czego od życia chcę... i gubię się co chwilę...
może małe coś pomoże? ;)
A specjalnie dla Ciebie z hiper-ekstra dodatkiem :)
Nie pozwól mi, abym został tu;
Nie pozwól mi znów się odwrócić;
Pozwól tylko mi zabrać duszę swą;
A ja się wzniosę..., podniosę...
No bo muszę!
Teraz wiesz?
pozdrawiam
shiludek
\/
/..\
---o00- \-00o---
== shoffix ==
Nie wiem czy to Twoje strofy. Są naprawdę piękne, takie liryczne i głębokie.
Jak sprawdzac czy ktos odpowiedział na nasze pytanie, czy jest na tej stronie jakis specjalny @ zeby czytac odpowiedzi ??
za bardzo nie rozumiem pytania :(((
Jeżeli zadałaś pytanie na forum, to śledzisz wątek ze swoim pytaniem.
Jeżeli zadałaś pytanie w komentarzu do przepisu, to śledzisz ten przepis i komentarze do niego.
A specjalny @, ghmmmm? Oczy :-)
pozdrawiam,
shiludek
\/
/..\
---o00- \-00o---
== shoffix ==