Każdy z nas ma na tyle dużą dłoń, że może z niej uczynić Betlejem Każdy z nas ma na tyle ciepłe serce, że może przyjąć nowo narodzoną miłość... do tego wystarczy tylko wiara, nadzieja a miłość przyjdzie sama... Radosnych Świąt!
Niech Święta Bożego Narodzenia i Wigilijny wieczór upłyną Wam w szczęściu i radości przy staropolskich kolędach i zapachu świerkowej gałązki. Wesołych Świąt życzy Ania
Może to trochę za wcześnie na składanie życzeń świątecznych ale w niedziele wyjeżdżam i nie wiem czy przed wyjazdem będę miała okazję jeszcze tutaj zajrzeć. Święta powinny być rodzinne i w ciepłej atmosferze spędzane, ja niestety takowej w domu nie mam dlatego uciekam z tąd do Warszawy, do babci. Tam wreszcie odpocznę a babcia cieszy się że ją odwiedzę.
Pozdrawiam Was wszystkich serdecznie i do usłyszenia po świętach
Kochana Aniu Tobie też życzę zdrowych , wesołych i ciepłych rodzinnych Świąt Bożego Narodzenia, niech bedą spokojne i radosne i koniecznie pozdrów babcię a stół świąteczny niech się ugina od smakowitych potraw, choinka niech bedzie piękna a pod nią prezęty o jakich marzysz dankarz
Każdy z nas ma na tyle dużą dłoń,
że może z niej uczynić Betlejem
Każdy z nas ma na tyle ciepłe serce,
że może przyjąć nowo narodzoną miłość...
do tego wystarczy tylko wiara, nadzieja
a miłość przyjdzie sama...
Radosnych Świąt!
Niech Święta Bożego Narodzenia i Wigilijny wieczór upłyną Wam w szczęściu i radości przy staropolskich kolędach i zapachu świerkowej gałązki. Wesołych Świąt życzy Ania
Może to trochę za wcześnie na składanie życzeń świątecznych ale w niedziele wyjeżdżam i nie wiem czy przed wyjazdem będę miała okazję jeszcze tutaj zajrzeć. Święta powinny być rodzinne i w ciepłej atmosferze spędzane, ja niestety takowej w domu nie mam dlatego uciekam z tąd do Warszawy, do babci. Tam wreszcie odpocznę a babcia cieszy się że ją odwiedzę.
Pozdrawiam Was wszystkich serdecznie i do usłyszenia po świętach
Kochana Aniu Tobie też życzę zdrowych , wesołych i ciepłych rodzinnych Świąt Bożego Narodzenia, niech bedą spokojne i radosne i koniecznie pozdrów babcię a stół świąteczny niech się ugina od smakowitych potraw, choinka niech bedzie piękna a pod nią prezęty o jakich marzysz dankarz
O boże jaka gafa!!! prezenty miało być no i jak tu nie robić błedów? dankarz
Gdy nadejdzie dzień Wigilii
i opłatek weźmiesz w ręce
chociaż jestem gdzieś w oddali
z Tobą będzie moje serce.
Z serdecznymi życzeniami na święta i Nowy rok 2006 życzy Jadzia.
Gdy nadejdzie dzień Wigilii
i opłatek weźmiesz w ręce
chociaż jestem gdzieś w oddali
z Tobą będzie moje serce.
Z serdecznymi życzeniami na święta i Nowy rok 2006 życzy Jadzia (jadkin)
przepraszam ale dwa razy kliknelam
Ja rowniez zycze wszystkim zdrowych wesolych swiat
Życzę Ci tego co Naj, Naj, Naj...... (najlepsze, największe, najpiękniejsze, itd.)