Dzisiaj przyszła zima - taka prawdziwa, tyle, że na razie nie mroźna. Po wyjściu na parking trzeba było się zastanawiać, który mój, aby nie odśnieżyć, jak w dowcipie, samochodu sąsiada. Po zakupach w sklepie - jakieś 15-20 minut -samochód wymagał ponownego odkopania. i dalej sypie
Ja snieg mam dodatkowo nad łóżkiem - obraz z zimowym schroniskiem Samotnia w Kotlinie Jeleniogórskiej - to taka pamiątka dla męża (pochodzącego z J.G) i dla mnie jedynie studentki stamtąd - specjalnie dla nas malowany.
Dzisiaj w Szczecinie i Policach też, rano deszcz, potem śnieżyca. Samochód mam czerwony, ale po wyjściu z pracy wszystkie były białe. Jednak zapowiadają śnieg z deszczem, brrrrr... jasia
Dzisiaj przyszła zima - taka prawdziwa, tyle, że na razie nie mroźna. Po wyjściu na parking trzeba było się zastanawiać, który mój, aby nie odśnieżyć, jak w dowcipie, samochodu sąsiada. Po zakupach w sklepie - jakieś 15-20 minut -samochód wymagał ponownego odkopania. i dalej sypie
A jak dzisiaj u Was??
A u nas leje deszcz! Co to za zima! Niedługo święta i dzieci chcą pojeździc na sankach.
U mnie chlupie. Moje lśniące okna całe zachlupane, o ja nieszczęśliwy....
jeszcze trochę pamiętam, jak wygląda śnieg; mam na widokówkach :)))))
pozdrawiam,
shiludek
\/
/..\
---o00- \-00o---
== shoffix ==
Ja snieg mam dodatkowo nad łóżkiem - obraz z zimowym schroniskiem Samotnia w Kotlinie Jeleniogórskiej - to taka pamiątka dla męża (pochodzącego z J.G) i dla mnie jedynie studentki stamtąd - specjalnie dla nas malowany.
U mnie okropna wichura, że mało głowy nie urwie. Po południu padał deszcz, a teraz zawiewa śniegiem. Pogoda pod psem.
Pozdrawiam z zasypanego białym, puszystym śniegiem Chełma na Lubelszczyźnie.
Asie_k
Dzisiaj w Szczecinie i Policach też, rano deszcz, potem śnieżyca.
Samochód mam czerwony, ale po wyjściu z pracy wszystkie były białe.
Jednak zapowiadają śnieg z deszczem, brrrrr...
jasia