Dorotka się zdenerwowała, Lajana solidnie objechała. Janie! Jesteś paskuda! Moich kaczuszek zjeść się nie uda. Szkoda! Taki dobry pomysł miałem, jak je farszem napychałem. Obejdę się więc tylko smakiem, przecież nie jestem kaczkożartym chłopakiem.
Lajan, a co powiesz na to: To są krabiki tęczowe.Mam takie dwa w akwarium.A niedawno ktos tu na WZ serwował danie w galarecie z takiego zwierzątka hahahahaha.Pozdrawiam.
Przykro, kiedyś już humor miałem, za dużo czadu dałem. Jak się dobrze pochlało, to się i psiną zakąszało. Ponieważ nie wiedziałem, to nawet chętnie zagryzałem.
Dorota - piękne kaczki, a który to kaczor? wiesz? hahahaahaha w wigilię porozmawiaj z nimi - mój też już miał na nie smak - dorota jeszcze któryś rok i będziesz miała całą kaczarnię w kaczorlandii - irenka
Sliczne kaczusie.
Hej Dorotka śliczne te twoje kaczki-- jak sztuczne hahaha
fajne kaczulki:-)
Mniam mniam, a czym je nadziejesz?
Lajan a fe! To nie są kaczki do jedzenia! Hahaha.Pzdrawiam.
Dorotko, czy masz też jamniki?
Pytanie już nieaktualne, pomyliłam Cię ze znajomą, która ma koło domu identyczne lokatorki! Pozdrawiam!
Dorotka się zdenerwowała,
Lajana solidnie objechała.
Janie! Jesteś paskuda!
Moich kaczuszek zjeść się nie uda.
Szkoda! Taki dobry pomysł miałem,
jak je farszem napychałem.
Obejdę się więc tylko smakiem,
przecież nie jestem kaczkożartym chłopakiem.
Lajan jaki cudowny wierszyk! Wiem , że żartowałeś....Podziwiam Cię za twój dar takiego pięknego rymowania!Pozdrawiam.
Dorotka już humor dostała,
Lajana żart zrozumiała.
Więc teraz, kiedyśmy się dogadali
będziemy częściej żartowali.
Lajan, a co powiesz na to:
To są krabiki tęczowe.Mam takie dwa w akwarium.A niedawno ktos tu na WZ serwował danie w galarecie z takiego zwierzątka hahahahaha.Pozdrawiam.
No, ale tego zwierzątka nie da sie już przerobic na jedzonko :
Przykro, kiedyś już humor miałem,
za dużo czadu dałem.
Jak się dobrze pochlało,
to się i psiną zakąszało.
Ponieważ nie wiedziałem,
to nawet chętnie zagryzałem.
Biedne kraby, w akwarium chrzęściły,
przyjechały w gościnę i tu się zadomowiły.
Barbarzyństwa w genach nie mamy,
takich ładnych stworków nie zjadamy.
Dorota - piękne kaczki, a który to kaczor? wiesz?
hahahaahaha w wigilię porozmawiaj z nimi - mój też już miał na nie smak - dorota jeszcze któryś rok i będziesz miała całą kaczarnię w kaczorlandii - irenka