Z okazji Świąt Bożego Narodzenia 2005, każdemu kto tego zechce wyślę mailem prezent w postaci 69 przepisów na przyrządzenie kaczki. Oferta ważna do 23 grudnia. Bahus
Co za wspaniały gest!Będę bardzo wdzięczna za te przepisy ponieważ planuje w swieta zabrac sie za kaczkę! Zyczę Wesołych i Spokojnych Swiąt Bożego Narodzenia oraz wielu inspiracji w Nowym 2006 Roku. POdaję adres samuta@op.pl
Z okazji Świąt Bożego Narodzenia 2005, każdemu kto tego zechce wyślę mailem prezent w postaci 69 przepisów na przyrządzenie kaczki. Oferta ważna do 23 grudnia.
Bahus
Uwielbiam kaczke! Z gory dziekuje za przepisy. Wesolych Swiat!!!
Och jak fajnie. Ja też chcę lusy48@o2.pl Dzięki
Ja również poproszę mmierzejewska@o2.pl :)
Ja także pięknie proszę. tymonek12@wp.pl
Ja bbb.proszę i z góry dziękuję Bahusiku.Wesołych Świąt!!!
Nie napisalam adresu huchwajda@freenet.de dziekuje
i ja chcę - lubię mieć a i kaczki na forum są
- irenka
I ja też bardzo proszę dorotapa@vp.pl i dziękuję.
Co za wspaniały gest!Będę bardzo wdzięczna za te przepisy ponieważ planuje w swieta zabrac sie za kaczkę!
Zyczę Wesołych i Spokojnych Swiąt Bożego Narodzenia oraz wielu inspiracji w Nowym 2006 Roku.
POdaję adres samuta@op.pl
Dziękuję Bahusku z całego serca-i bardzo świątecznie
;)))Twoje zdrówko!
Ja bardzo poprosze, a jak by jeszcze były porady jak tę kaczke piec, aby była soczysta... zalewska@ib.uj.edu.pl
Cieplutkich chwil na Święta wszystkim!
Witam serdecznie!
Proszę o przesłanie mi na adres alicjabarcicka@op.pl tych przepisów
z góry dziękuję i pozdrawiam
oooo, super... kinka_n@wp.pl
Tobie też składam serdeczne życzenia z okazji Świąt Bożego Narodzenia, i z góry dziękuję za przepisy
asie_k@buziaczek.pl
Ja również poproszę o przepisy i z góry dziękuję:-) dorota_zam@op.pl
O, jak miło. Oczywiście ja także poproszę o przepisy. Mój mail: alex_31@op.pl. Dzięki i wszystkiego dobrego :)))
jejku Bah - poprosze. I znow nie bardzo mam sie jak odwdzieczyc. To piwo co je mamy wypic to nas rozsadzi jak smoki wawelskie
Bardzo chętnie skorzystam z Twoich przepisów, czekam (nie)cierpliwie ;)
iwonek.b@poczta.onet.pl
Pozdrawiam...
Ja również poproszę i z góry dziękuję
ewa-67@tlen.pl
Jeśli moge,to bardzo proszę . jaga134@o2.pl Z góry dziekuję.Janka.
Ja też poproszę - gaga_pater@interia.pl . Mam jeszcze 3 zamrożone i chętnie wypróbuje coś nowego. Pozdrawiam Grażka.
Witam.
I ja również poproszę: aksjedam@wp.pl i z góry dziękuję.
Wesołych Świąt Bożego Narodzenia wszystkim Żarłokom!
A wiec i ja poprosze i z gory dziekuje:-) kasia_cz3@op.pl
Jeżeli jesteś tak miły chętnie skorzystam mlena56@wp.pl Pozdrawiam i życzę radosnych świąt Bożego Narodaenia :-))