Ptaszyskom obiecałam , że będa w internecie i jako tapeta na niektórych komputerach. Stały bardzo grzecznie Mogę jeszcze parę jak byście chcieli
Lusy fotki są fantastyczne!!!! dankarz
Śliczne fotki, a ten łabądź ? - wspaniałyjasia
a gdzie to????????
No właśnie , nie podałam gdzie to jest. To jest plaża w Dziwnówku.
Jeszcze troszkę
Fantastyczne fotki.Są super.
Fotki świetne. Sliczne łabędzie.
Wspaniałe fotki.Ja też kocham morze a w tym roku byłam przez okres 3 miesięcy nad nim w każdy piątek /mąz miał takie wyjazdy służbowe a ja oczywiście nie mogłam nie skorzystać z okazji i pospacerować brzegiem/.Pozdrawiam.
Patrze i patrze i nie mogę oczu oderwać. Dawno nie byłam nad morzem. Jak przyjemnie tak sobie powspominać.
Lusy - ale miło - powiało latem , coś pięknego - jak ja kocham morze ( nasze morze) - irenka
Ptaszyskom obiecałam , że będa w internecie i jako tapeta na niektórych komputerach. Stały bardzo grzecznie
Mogę jeszcze parę jak byście chcieli
Lusy fotki są fantastyczne!!!! dankarz
Śliczne fotki, a ten łabądź ? - wspaniały
jasia
a gdzie to????????
No właśnie , nie podałam gdzie to jest. To jest plaża w Dziwnówku.
Jeszcze troszkę
Fantastyczne fotki.Są super.
Fotki świetne. Sliczne łabędzie.
Wspaniałe fotki.Ja też kocham morze a w tym roku byłam przez okres 3 miesięcy nad nim w każdy piątek /mąz miał takie wyjazdy służbowe a ja oczywiście nie mogłam nie skorzystać z okazji i pospacerować brzegiem/.Pozdrawiam.
Patrze i patrze i nie mogę oczu oderwać. Dawno nie byłam nad morzem. Jak przyjemnie tak sobie powspominać.
Lusy - ale miło - powiało latem , coś pięknego - jak ja kocham morze ( nasze morze) - irenka