Witam wszystkich. Jestem tutaj nowa i cieszę się. że tu trafiłam. Pierwszy raz w życiu będę przygotowywać Wigilję i dlatego proszę o porady dot. pieczenia karkówki. Chodzi też mi o to, w jakich przyprawach ją zalać.
A dlaczego nie ??? jestem początkującą gospodynią i postanowiłam upiec karkówkę na chlebek, ale będziemy ją spożywać w pierwszy i drugi dzień świąt. nie rozumiem dlaczego nie ??
Witam wszystkich.
Jestem tutaj nowa i cieszę się. że tu trafiłam. Pierwszy raz w życiu będę przygotowywać Wigilję i dlatego proszę o porady dot. pieczenia karkówki. Chodzi też mi o to, w jakich przyprawach ją zalać.
z góry dziękuję
Proponuję http://wielkiezarcie.com/przepis10680.html
DZIEKUJĘ !!
NO I WSZYSTKIEGO NAJLEPSZEGO Z OKAZJI URODZIN !!
SPEŁNIEIA MARZEŃ I SAMYCH RADOSNYCH CHWIL !!!!!!!!!!!!
pozdrawiam
Serdecznie dziękuję i pozdrawiam.
Karkówkę na Wigilię? Tak tylko pytam....
Mimo wszystko...jakoś mi nie leży
Bahus
Martwy karpik Ci nie przeszkadza? Z takimi smutnymi martwymi oczkami...
A dlaczego nie ??? jestem początkującą gospodynią i postanowiłam upiec karkówkę na chlebek, ale będziemy ją spożywać w pierwszy i drugi dzień świąt. nie rozumiem dlaczego nie ??
pozdrawiam i dziękuję za porady
Karkówkę można zrobić w musztardzie, do tego sól i pieprz, czosnek.
Bardzo dobra też jest z kminkiem.
jasia
Na WŻ jest przepis "Karkowka palce lizać" nie pamiętam czyj to przepis, ale jest naprawde pyszna.Robilam ją wiele razy.Gorąco polecam
Już nie ma. To był przepis Autes. Ona od nas (WŻ) odeszła.
Bahus
znam recepturę, w której się zakochasz :) irenka wpadła po uszy ;)))
pozdrawiam,
shiludek
\/
/..\
---o00- \-00o---
== shoffix ==
Witam !!
Skorzystałam z dwóch przepisów i jestem bardzo zadowolona !!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
karkówka wyszła pzepyszna i teraz będę eksperymentować z innymi mięsami :)
pozdrawiam