Forum

Kuchenne porady

karkówka

  • Autor: niesiaaa Data: 2005-12-20 18:42:53

    Witam wszystkich.
    Jestem tutaj nowa i cieszę się. że tu trafiłam. Pierwszy raz w życiu będę przygotowywać Wigilję i dlatego proszę o porady dot. pieczenia karkówki. Chodzi też mi o to, w jakich przyprawach ją zalać.

    z góry dziękuję

  • Autor: grazka13 Data: 2005-12-20 19:37:02

    Proponuję http://wielkiezarcie.com/przepis10680.html

  • Autor: niesiaaa Data: 2005-12-20 19:42:09

    DZIEKUJĘ !!

  • Autor: niesiaaa Data: 2005-12-20 19:46:16

    NO I WSZYSTKIEGO NAJLEPSZEGO Z OKAZJI URODZIN !!
    SPEŁNIEIA MARZEŃ I SAMYCH RADOSNYCH CHWIL !!!!!!!!!!!!



    pozdrawiam

  • Autor: grazka13 Data: 2005-12-20 19:47:46

    Serdecznie dziękuję i pozdrawiam.

  • Autor: Słodka Niunia Data: 2005-12-20 20:46:28

    Karkówkę na Wigilię? Tak tylko pytam....

  • Autor: bahus Data: 2005-12-21 01:17:26

    Mimo wszystko...jakoś mi nie leży
    Bahus

  • Autor: emiloos Data: 2005-12-22 08:17:47

    Martwy karpik Ci nie przeszkadza? Z takimi smutnymi martwymi oczkami...

  • Autor: niesiaaa Data: 2005-12-21 15:45:34

    A dlaczego nie ??? jestem początkującą gospodynią i postanowiłam upiec karkówkę na chlebek, ale będziemy ją spożywać w pierwszy i drugi dzień świąt. nie rozumiem dlaczego nie ??

    pozdrawiam i dziękuję za porady

  • Autor: jasia Data: 2005-12-21 09:39:40

    Karkówkę można zrobić w musztardzie, do tego sól i pieprz, czosnek.
    Bardzo dobra też jest z kminkiem.
    jasia

  • Autor: perdii Data: 2005-12-21 13:10:07

    Na WŻ jest przepis "Karkowka palce lizać" nie pamiętam czyj to przepis, ale jest naprawde pyszna.Robilam ją wiele razy.Gorąco polecam

  • Autor: bahus Data: 2005-12-22 00:02:09

    Już nie ma. To był przepis Autes. Ona od nas (WŻ) odeszła.
    Bahus

  • Autor: shoffix Data: 2005-12-21 16:00:15

    znam recepturę, w której się zakochasz :) irenka wpadła po uszy ;)))

    pozdrawiam,
    shiludek
    \/
    /..\
    ---o00- \-00o---
    == shoffix ==

  • Autor: niesiaaa Data: 2005-12-30 20:39:19

    Witam !!

    Skorzystałam z dwóch przepisów i jestem bardzo zadowolona !!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

    karkówka wyszła pzepyszna i teraz będę eksperymentować z innymi mięsami :)

    pozdrawiam

Przejdź do pełnej wersji serwisu