Witam Wasn wszyqstkich serdecznie Właśnie znalazłam to fajne "miejsce" i juz tu chyba zostanę.Przyznam się szczerze,że pierwszy raz uczestniczę w forum i bardzo mi sie u was podoba.Zyczę wszyskim Wesołych Świąt
Witaj Gaja,widzę, że jesteś nieśmiała, własnej płci żeś nie widziała? Pan? Pani do nas przybyła, i się nie przedstawiła. Witam Cię jednak z humorem, przecież nie jestem potworem. Nie tylko tutaj przepisy mamy, ale także się uśmiechamy. Gdybyś kłopot z uśmiechem miała, daj znać, a będziesz się śmiała.
dziękują wam bardzo.A co do uśmiechu Lajanku to czytając twoje rymowanki nie mozna mieć z nim problemu.Jesteś świetny,baaaardzo ci dziekuje za rymowankę,czuję się zaszczycona gdyz doszły mnie słuchy,że jesteś na urlopie.Ciesze się( i chyba nie tylko ja),ze był to krótki wypoczynek.Mam na imię Iwona i jestem z Łodzi tu naprawde chyba mozna się uzależnić
Ja dokładnie od wczoraj i już znalazłam parę przepisów potrzebnych do przygotowania Wigilji (pierwszy raz). Dodałam przepisa KOTLECIKI DROBIOWE - serdecznie polecam !
Witam Wasn wszyqstkich serdecznie
Właśnie znalazłam to fajne "miejsce" i juz tu chyba zostanę.Przyznam się szczerze,że pierwszy raz uczestniczę w forum i bardzo mi sie u was podoba.Zyczę wszyskim Wesołych Świąt
witaj wsrod SWOJAKOW
Witam bardzo gorąco.
Hej!!! Ja też tu niezbyt długo, ale już jestem uzależniona. Witam i pozdrawiam.
Ja tez od niedawna. Pozdrawiam świątecznie
Witam
Witam świątecznie
jasia
Witaj Gaja,widzę, że jesteś nieśmiała,
własnej płci żeś nie widziała?
Pan? Pani do nas przybyła,
i się nie przedstawiła.
Witam Cię jednak z humorem,
przecież nie jestem potworem.
Nie tylko tutaj przepisy mamy,
ale także się uśmiechamy.
Gdybyś kłopot z uśmiechem miała,
daj znać, a będziesz się śmiała.
dziękują wam bardzo.A co do uśmiechu Lajanku to czytając twoje rymowanki nie mozna mieć z nim problemu.Jesteś świetny,baaaardzo ci dziekuje za rymowankę,czuję się zaszczycona gdyz doszły mnie słuchy,że jesteś na urlopie.Ciesze się( i chyba nie tylko ja),ze był to krótki wypoczynek.Mam na imię Iwona i jestem z Łodzi tu naprawde chyba mozna się uzależnić
witaj!!!!!
Lo matko - KRAJANKA !!!!!!
szufla świeżynko :))

pozdrawiam,
shiludek
\/
/..\
---o00- \-00o---
== shoffix ==
witaj serdecznie!
Ja tez Cię witam i pozdrawiam świątecznie!
ja rowniez witam i serdecznie pozdrawiam
no i wesolych swiat
Ja dokładnie od wczoraj
i już znalazłam parę przepisów potrzebnych do przygotowania Wigilji (pierwszy raz).
Dodałam przepisa KOTLECIKI DROBIOWE - serdecznie polecam !
WESOŁYCH ŚWIĄT !!
Witaj wśród żarłoków.