Powarcze sobie na jutro zapowiedzieli mi się goście wrrrrr tyle pracy przed świętami ja mam gości przyjmować? Na święta wyjeżdzają a teraz im się nudzi może ktoś ma pomysł co z nimi zrobić?
Witaj. Przywitaj gości bardzo serdecznie. Powiedz,że od razu widać w nich prawdziwych przyjaciół, bo wiedzą kiedy wpaść, by pomóc. Ty masz sporo roboty jak to zwykle przed swiętami. Chetnie skorzystasz z ich rad i pomocy. Może i oni też chętnie wejdą do kuchni. Ja zawsze twierdzę, że nic nie jest przypadkiem. Los nam często podsuwa bardzo dobre rozwiązania w naszych codziennych trudach. Głowa do góry. Z uśmiechem witaj każdy dzień.
Powarcze sobie na jutro zapowiedzieli mi się goście wrrrrr
tyle pracy przed świętami ja mam gości przyjmować?
Na święta wyjeżdzają a teraz im się nudzi może ktoś ma pomysł co z nimi zrobić?
Daj im do lepienia pierogi...
hehe dobre
odrazu mi się humor poprawił
właśnie zaciagnij ich do pracy ;)
Witaj. Przywitaj gości bardzo serdecznie. Powiedz,że od razu widać w nich prawdziwych przyjaciół, bo wiedzą kiedy wpaść, by pomóc. Ty masz sporo roboty jak to zwykle przed swiętami. Chetnie skorzystasz z ich rad i pomocy. Może i oni też chętnie wejdą do kuchni. Ja zawsze twierdzę, że nic nie jest przypadkiem. Los nam często podsuwa bardzo dobre rozwiązania w naszych codziennych trudach. Głowa do góry. Z uśmiechem witaj każdy dzień.
@gena:

... a teraz im się nudzi może ktoś ma pomysł co z nimi zrobić?
a masz wytrzepane dywany? okna wypucowane? kurze starte?
pozdrawiam,
shiludek
\/
/..\
---o00- \-00o---
== shoffix ==