HYMN ŻARŁOCZKÓW Kiedy kompa załączamy. W Wielkie Żarcie zaglądamy, bo te stronki coś tu mają , że nas wszystkich przyciagają.
Ref: Żarcie, Wielkie Żarcie. Ja przy kompie tkwię uparcie. Wyszukując dobrej rady i do kuchni i zabawy i do kuchni i zabawy. Żarcie, Wielkie Żarcie. Ja przy kompie tkwię uparcie. Mam ochotę moi mili Byśmy dobrze się bawili Byśmy dobrze się bawili.
Kiedy bieda nas przydusi. Każdy w ogon myszkę dusi. Już przyjaciół ma wokoło Jak tu teraz jest wesoło.
Ref: Żarcie, Wielkie Żarcie. Ja przy kompie tkwie uparcie........
Zgrana grupa z nas się tworzy. Żadna bieda nas nie zmoży, Bo my sobie tu ufamy. Każdej biedzie rade damy.
Ref: Żarcie, Wielkie Żarcie. Ja przy kompie tkwię uparcie.......
Gdy w Realu się spotkamy O jedzeniu pogadamy. Wymienimy doświadczenia. Zaprosimy do jedzenia.
Ref: Żarcie, Wielkie Żarcie. Ja przy kompie tkwię uparcie.........
Mamy wspólną piosenkę.- nasz Hymn. Jeżeli ktoś chciałby już teraz usłyszeć melodię i zaspiewać sobie to proszę podać mail- wyślę.
[stopka: plik muzyczny (mp3) można pobrać w wątku: Do pobrania hymn >> TUTAJ uwagi: możliwość zapisu pliku z serwera rapidshare.de (Free download) ustaje po upływie 30 dni od ostatniego pobrania]. shoffix
Ja też się uśmiecham i proszę o muzyczkę. Gratuluję pomysłu i już się cieszę na myśl o wspólnych porankach "na baczność" :-))) emilasmak@poczta.onet.pl
Dzięki ja już dostałam i sobie śpiewam. Moja mama przyszła z kuchni i mówi "co ty tutaj tak śpiewasz?" i zaczęła śpiewać ze mną dzięki bardzo. Pozdrawiam
Witaj. Hymn możesz sobie teraz sama pobrać. Jest na forum w temacie "hymn do pobrania. Jak pobierzesz to się pochwal na tym forum. Wszystko tam jest dokładnie opisane. Życzę wesołego śpiewania.
Zrobiłam według instrukcji pobrałam hymn ,jest to fajna sprawa tyle ,że ja nie umiem śpiewć bo mi słoń na ucho nadępnął ale nie przszkadza mi w słuchaniu wykonawczyni super, a tak przy okazji Ciepłych Spokojnych Świąt oraz pomyslności w Nowym Roku 2006 dla wszystkich życzy Sylwkowa
Trafiłam na ten Hymn zupełnie przypadkowo. A może i nie? Tyle lat istnieje,a ja go czytam pierwszy raz... Wszystko się zgadza ,Wielkie Żarcie uzależnia ,to jedne co się tak naprawdę nie zmieniło. Ciężko byłoby przyzwyczaić się do myśli jakby zniknęło zupełnie. Wiele osób narzeka, że nudno ,że nie ma tej atmosfery ,tych ludzi ,a jednak po cichu ,a wciąż wchodzą, wciąż są.. zarejestrowani, czy wyrejestrowani, ale są... Cieszmy się stroną póki jest ,bo może się skończyć ,jak wszystko...
HYMN ŻARŁOCZKÓW
Kiedy kompa załączamy.
W Wielkie Żarcie zaglądamy,
bo te stronki coś tu mają ,
że nas wszystkich przyciagają.
Ref: Żarcie, Wielkie Żarcie.
Ja przy kompie tkwię uparcie.
Wyszukując dobrej rady
i do kuchni i zabawy
i do kuchni i zabawy.
Żarcie, Wielkie Żarcie.
Ja przy kompie tkwię uparcie.
Mam ochotę moi mili
Byśmy dobrze się bawili
Byśmy dobrze się bawili.
Kiedy bieda nas przydusi.
Każdy w ogon myszkę dusi.
Już przyjaciół ma wokoło
Jak tu teraz jest wesoło.
Ja przy kompie tkwie uparcie........
Zgrana grupa z nas się tworzy.
Żadna bieda nas nie zmoży,
Bo my sobie tu ufamy.
Każdej biedzie rade damy.
Ja przy kompie tkwię uparcie.......
Gdy w Realu się spotkamy
O jedzeniu pogadamy.
Wymienimy doświadczenia.
Zaprosimy do jedzenia.
Ja przy kompie tkwię uparcie.........
Mamy wspólną piosenkę.- nasz Hymn.
Jeżeli ktoś chciałby już teraz usłyszeć melodię i zaspiewać sobie to proszę podać mail- wyślę.
[stopka: plik muzyczny (mp3) można pobrać w wątku: Do pobrania hymn >> TUTAJ
uwagi: możliwość zapisu pliku z serwera rapidshare.de (Free download) ustaje po upływie 30 dni od ostatniego pobrania]. shoffix
Proszę - miło będzie słuchać przy przegladaniu forum. Mój adres gaga_pater@interia.pl
jnagler@wp.pl chętnie przyłącze się do zespołu:)))
ja również poproszę :-) annawyluda@o2.pl
Ja tez prosze! Oto moj adres: emgrosso@interfree.it
I ja poprosze zosiakupniewsk@wp.pl
Jasne, że chcę muzykę. Mój mail: alex31@op.pl
ja też proszę - ikdepta@neostrada.pl
ja też poproszę o muzykę olga51@wp.pl
jasia
ja też bahus@os.pl
Bahus
Nie dopisuj: "ja tez" Bahusku tylko otworz sobie watek:: do pobrania hymn!!! pozdrawiam!!!
I ja :) poprosze
zkozlowska@klon.com.pl
Ja też się uśmiecham i proszę o muzyczkę. Gratuluję pomysłu i już się cieszę na myśl o wspólnych porankach "na baczność" :-))) emilasmak@poczta.onet.pl
Ja też poproszę danuta1950@buziaczek.pl
Ja też bardzo ślicznie proszę , tekst mi się podoba i czekam na muzyczkę. marczewski@pro.onet.pl
Dzięki bardzo , ja juz sobie pośpiewałam- super!!!! pozdrawiam
Mam, mam, - moje dziecko już chodzi i śpiewa - ja to tylko w myślach, bo wszyscy by uciekli.
Dzięki ja już dostałam i sobie śpiewam. Moja mama przyszła z kuchni i mówi "co ty tutaj tak śpiewasz?" i zaczęła śpiewać ze mną dzięki bardzo. Pozdrawiam
Ja bardzo poproszę o muzyczkę ewa.sylwester@op.pl
Witaj.
Hymn możesz sobie teraz sama pobrać. Jest na forum w temacie "hymn do pobrania. Jak pobierzesz to się pochwal na tym forum. Wszystko tam jest dokładnie opisane. Życzę wesołego śpiewania.
Zrobiłam według instrukcji pobrałam hymn ,jest to fajna sprawa
tyle ,że ja nie umiem śpiewć bo mi słoń na ucho nadępnął
ale nie przszkadza mi w słuchaniu wykonawczyni super,
a tak przy okazji Ciepłych Spokojnych Świąt oraz pomyslności
w Nowym Roku 2006 dla wszystkich życzy Sylwkowa
poprosze o hymn z melodią ,adres: inka2109-64@tlen.pl
Otworz sobie watek: do pobrania hymn
Mam, mam hymn ze słowami
ABA - jesteś wielka !
mamy śliczny hymn -
jasia
Przybyło tylu nowych Żarłoków, że warto aby zapoznali się z naszym hymnem.
TAK warto by było ... wiedzieć, że jest taki hymn
Trafiłam na ten Hymn zupełnie przypadkowo. A może i nie? Tyle lat istnieje,a ja go czytam pierwszy raz...
Wszystko się zgadza ,Wielkie Żarcie uzależnia ,to jedne co się tak naprawdę nie zmieniło.
Ciężko byłoby przyzwyczaić się do myśli jakby zniknęło zupełnie. Wiele osób narzeka, że nudno ,że nie ma tej atmosfery ,tych ludzi ,a jednak po cichu ,a wciąż wchodzą, wciąż są.. zarejestrowani, czy wyrejestrowani, ale są... Cieszmy się stroną póki jest ,bo może się skończyć ,jak wszystko...
Dzięki - też skopiuję i jak nas 'osierocą to będę czytać z łezką w oku